Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Οι καναλάρχες απειλούν με «λουκέτα» τον Τσίπρα



Ο πόλεμος άρχισε. ήδη οι καναλάρχες στέλνουν μήνυμα στον Τσίπρα πώς όχι μόνο δεν πρόκειται να πληρώσουν αυτά που χρωστούν, αλλά βάζουν μπροστά ως θύματα τους εργαζόμενους και προχωράνε ακόμα περισσότερο τον εκβιασμό.
 
Ήδη στο Mega ζητούν ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις μισθών με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να είναι στα... κάγκελα και να προχωρήσουν σε απεργία.
 
Η κατάσταση αναμένεται να εκτροχιαστεί και στα άλλα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα που πιστεύουν ότι με την απειλή του λουκέτου θα σταματήσουν τον πόλεμο που τους έχει κυρήξει ο Τσίπρας.
 
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός, εχθές στις προγραμματικές είπε πάλι ότι θα τους κυνηγήσει και ότι θα τους τσακίσει στη νομιμότητα, κάτι που έχει επαναλάβει πολλές φορές.
 
Επί της ουσίας πάντως δεν φαίνεται να έχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο και η ιστορία έχει αποδείξει ότι καμία κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να τους βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.
 
Μαθαίνω ότι η κυβέρνηση φτιάχνει ειδική ομάδα, κάτι σαν την περίφημη «μονταζιέρα» της Συγγρού που είχε η ΝΔ όταν κυβερνούσε, μέσω της οποίας θα αρχίσει να βγάζει στη φόρα τα άπλυτα των καναλαρχών. 
 
Ένας τρόπος λοιπόν είναι να διαπομπεύσει στην κοινή γνώμη τους καναλάρχες.
 
Ο άλλος τρόπος είναι να τους φορέσει βραχιολάκια έστω και προσωρινά για το θεαθήναι. Άλλωστε σας έχουμε γράψει αναλυτικά με ποιούς είναι στην κόντρα ο Τσίπρας.
 
Το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο και τούτο διότι η κυβέρνηση δεν έχει ούτε κανάλι, ούτε εφημερίδες... Οι περιστασιακές συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιους τριτοτέταρτους εκδότες δεν θα τον σώσουν διότι όπως όλοι γνωρίζουν και αυτοί στο τέλος θα τον... πουλήσουν. 
 
Τα πράγματα είναι απλά: Με 155 βουλευτές πλειοψηφία μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ. δεν βαράς γροθιά στο μαχαίρι...

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...