Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τσίπρας - Λεβέντης: Ένα νέο φλέρτ γεννιέται!!!



Στην πολιτική τελικά όλα είναι ρευστά κι όλα αλλάζουν ανάλογα με τις συγκυρίες.
 
Τις τελευταίες ημέρες οι αναφορές του Τσίπρα για κυβέρνηση τετραετίας δεν είναι καθόλου τυχαίες. Βεβαίως γνωρίζει πολύ καλά ότι με 155 βουλευτές εκ των οποίων οι 10 είναι του Καμμένου, δεν μπορεί να κρατηθεί για 4 χρόνια στην εξουσία. Για πολλούς και διαφόρους λόγους.
 
Ο Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι κάποια στιγμή το γυαλί με τον Καμμένο θα ραγίσει... είτε για τα θέματα της διαπλοκής, είτε για τα εθνικά... Συνεπώς ο κ. Τσίπρας πρέπει να ψάξει για νέες κυβερνητικές συνεργασίες.
 
Η χθεσινή του συζήτηση με τον Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή ήταν μια πρώτη επαφή σε πολύ θερμό κλίμα. Άλλωστε το όνειρο του Λεβέντη είναι να μπει στην κυβέρνηση και όπως λένε όσοι τον ξέρουν θα έκανε τα πάντα για κάτι τέτοιο.
 
Δεν περίμενε άδικα 26 χρόνια στο περιθώριο για να μπει στη Βουλή.
 
Ο Τσίπρας τον θεωρεί σίγουρο δεκανίκι, όπως θεωρεί και τη Φώφη. Περιμένει βέβαια να καθαρίσει η Γεννηματά το ΠΑΣΟΚ από τύπους σαν τον Λοβέρδο και το Βενιζέλο. Αμέσως μετά και το ΠΑΣΟΚ θα είναι καλοδεχούμενο στην κυβέρνηση.
 
Να σημειώσουμε τέλος ότι ο Τσίπρας ποντάρει και στη μετεξέλιξη του Ποταμιού. Περιμένει να δει τι θα γίνει στο Συνέδριο του κόμματος, αν θα αλλάξει ο Σταύρος Θεοδωράκης, αν θα υπάρξουν νέα πρόσωπα κλπ και στη συνέχεια θα ανοίξει και με το Ποτάμι κυβερνητικό δίαυλο.
 
Όταν με βάση τα παραπάνω εξασφαλίσει ισχυρή πλειοψηφία θα μπορέσει να ξεφορτωθεί και το δεξιό βαρίδιο που λέγεται Πάνος Καμμένος.
 
Τους επόμενους μήνες, το τρίτο μνημόνιο θα αλλάξει πλήρως τον πολιτικό χάρτη.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...