Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Πάτρα : Τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζει ο Ανδρέας Κατσανιώτης



Την στήριξη του στον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Τζιτζικώστα, δίνει ανοικτά πλέον ο βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Κατσανιώτης.

Μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας 105,3 ο Ανδρέας Κατσανιώτης σημείωσε πως τάσσεται στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί πρέπει να υπάρξει ανανέωση στο κόμμα και να εκσυγχρονιστεί.
«Στηρίζω τον Απόστολος Τζιτζικώστα γιατί θεωρώ πως θα είναι ο πρόεδρος που θα κάνει τη Νέα Δημοκρατία ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα. Θα φέρει την πολυπόθητη ανανέωση που θέλει ο κόσμος του κόμματος. Είναι πιστεύω ο εγγυητής αυτού του αιτήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά
Αναφορικά με το ζήτημα της διαρχίας που θα προκύψει εάν ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ, καθώς δεν θα είναι στο κοινοβούλιο, ο βουλευτής Αχαϊας υποστήριξε: «επιτέλους πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να αποδεχόμαστε το νέο. Η διαρχία ισχύει σε πολλά ευρωπαϊκά κόμματα. Πρέπει να μην φοβόμαστε να τολμήσουμε».
«Ήσασταν από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά. Η στήριξή σας στον Απόστολο Τζιτζικώστα , μήπως θεωρηθεί και έμμεση υποστήριξη από τον πρώην πρωθυπουργό;», ρωτήσαμε.
«Με τον κύριο Σαμαρά μιλάω , αλλά η απόφασή μου είναι προσωπική και δεν έχει καμιά σχέση μαζί του. Άλλωστε δεν τον ρώτησα καν ποιόν στηρίζει , γιατί είναι έμπειρος πολιτικός και θα απέφευγε την απάντηση», υπογράμμισε ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...