Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η γεύση της συνάντησης με τον Κώστα Καραφώτη - ΦΩΤΟ !


Η χθεσινοβραδινή μου - πρώτη - συνάντηση που είχα με τον Κώστα Καραφώτη στο καμαρίνι του στο Ρομέο , στην ουσία επιβεβαίωσε την αρχική άποψη που είχα σχηματίσει για αυτόν . 


Ακομπλεξάριστος , φιλικός και μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές , μου εξέφρασε την ευχαρίστηση του που το φετινό χειμώνα τον συναντάμε στην Πάτρα . " Περνάω πολύ όμορφα στην πόλη σας και είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη θα έχει συνέχεια . Έχουμε πολλά στο νου και φυσικά εσύ Ηλία θα ενημερωθείς πρώτος για κάθε εξέλιξη " , δήλωσε στο "Tsipas-Hlias blog" ο δημοφιλής τραγουδιστής . 

Στα επόμενα λεπτά η συζήτηση μας κυμάνθηκε γύρω από τα δρώμενα της Αθηναϊκής νύχτας , με το ραντεβού μας να ανανεώνεται για το Ράδιο-Ένα( www.radioena.in )

Έτσι , τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσω για το ποια ημέρα ακριβώς ο Κώστας Καραφώτης θα σχολιάσει από την δική του οπτική ματιά ...  Της νύχτας τα καμώματα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...