Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΝΔ: Κόλαση θα γίνει στην ψηφοφορία για τον αρχηγό



Τα μηνύματα που έρχονται από τη Συγγρού για την διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου αρχηγού δείχνουν ότι πάμε για πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες.
 
Ο ηλεκτρονικός τρόπος που θα γίνει η συλλογή και η καταμέτρηση των ψήφων έχει αρχίσει να αμφισβητείται από τους υποψηφίους ενώ αρκετοί καταγγέλλουν στο παρασκήνιο θολές διαδικασίες και για την εταιρεία που θα πάρει τη δουλειά εργολαβία.
 
Κάποιοι δεν διστάζουν να πουν ότι θα πέσει ξύλο, αφού αρκετοί θα αμφισβητήσουν το αδιάβλητο της διαδικασίας. 
 
Άλλωστε, μετά το ντου του Μεϊμαράκη στην εφορευτική επιτροπή και τα καντήλια που έριξε στον Παπαμιμίκο η ατμόσφαιρα στη Συγγρού είναι ηλεκτρισμένη.
 
Ο Βαγγέλας καταγγέλλει στο παρασκήνιο ότι ο Παπαμιμίκος δίνει τη δουλειά με την εταιρεία που θα αναλάβει την καταμέτρηση σε φιλαράκια του, ενώ η πλευρά Παπαμιμίκου απειλεί να βγάλει στη φόρα τα οικονομικά της ΝΔ όταν ο Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος.
 
Το τελευταίο λένε οι πληροφορίες φοβίζει ιδιαιτέρως το Βαγγέλα που είναι αποφασισμένος να τα παρατήσει όλα και να μην πάει τελικά μέχρι το τέλος της διαδικασίας.
 
Δεν είναι διόλου απίθανο ο Μεϊμαράκης να παραιτηθεί από υποψήφιος και να μην πάει μέχρι τέλους την κούρσα. Οι απειλές για τα οικονομικά και οι κρυφές μετρήσεις που τον δείχνουν πίσω από τον Τζιτζικώστα είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν στην παραίτηση Μεϊμαράκη.
 
Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, ο Τζίτζι θα τους πάρει το κόμμα από τα αποδυτήρια...
 
Εκτός κι αν ο Καραμανλής βγει μπροστά και αναβάλει τη διαδικασία ζητώντας πρώτα Συνέδριο....
 
Αν σταματήσει η ψηφοφορία και προηγηθεί Συνέδριο, υπάρχει δυνατότητα να κερδηθεί χρόνος και να βρεθεί άλλος υποψήφιος γιατί ο Βαγγέλας δεν τραβάει...

πηγή : www.wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...