Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τις εκλογές στη ΝΔ-Φαβορί και μεγάλες εκπλήξεις…!

Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας


Ένα μήνα και κάτι πριν τις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ, οι εταιρείες στοιχημάτων «δείχνουν» ποια εκτιμούν ως φαβορί για τη νίκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχήματα, που έχουν τοποθετήσει ήδη 3 ελληνικές εταιρείες, φαβορί έστω και στα… σημεία αναδεικνύεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας, αν και οι μικρές διαφορές στην απόδοσή του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη καθιστούν τη διαδικασία περισσότερο… ντέρμπι. Βέβαια, όλα αυτά ένα μήνα πριν τις εκλογές, που σημαίνει πως υπάρχει πολύ… ψωμί ακόμη!
Ας δούμε αναλυτικά τις αποδόσεις ανά εταιρεία, σήμερα 13 Οκτωβρίου:
-Στο stoiximan, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί με απόδοση 1.70, ενώ ακολουθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 2.80 και κατά σειρά οι Κυριάκος Μητσοτάκης (10.00) και Άδωνις Γεωργιάδης (12.00).
– Στη sportingbet, αλλάζουν τα δεδομένα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη (1.90) να είναι φαβορί με μικρή απόσταση όμως από τον Απόστολο Τζιτζικώστα (2.05). Ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με απόδοση 10.00 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 12.00.
– Στην εταιρεία goalbetint φαβορί είναι ο  Τζιτζικώστας με 1.71, με τον Μεϊμαράκη να ακολουθεί με 2.81, τον Μητσοτάκη με απόδοση 10.10 και τον Άδωνι Γεωργιάδη με 12.10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...