Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Οι δανειολήπτες -ζόμπι σώζουν τις τράπεζες




Τελικά οι ελληνικές τράπεζες θα περάσουν τα stress test, θα σωθούν και η ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει ομαλά. Το πώς θα γίνει είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό αφού οι τράπεζες ανασταίνουν και νεκρούς για να δείξουν ότι είναι επαρκή τα ταμειακά τους διαθέσιμα.


Ναι καλά διαβάσατε: ανασταίνουν και νεκρούς! Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τράπεζες εμφανίζουν τα περισσότερα δάνεια ως εξυπηρετούμενα, ακόμα και δάνεια συμπολιτών μας που έφυγαν από τη ζωή και έχουν να πληρώσουν χρόνια ολόκληρα!!!!

Μαγειρεύτηκαν τα νούμερα με τον καλύτερο τρόπο και οι ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει με μόνο αγκάθι το γεγονός ότι οι 4 συστημικές θα χρειαστεί να φορτωθούν μέσω συγχώνευσης δυο μικρότερες τράπεζες που είναι φουλ στα χρέη (αγροτική, συνεταιριστικές κλπ).

Εκεί να δείτε πως μαγειρεύτηκαν τα χρέη!!!!

Αλλά είπαμε ο μπάρμπα - Γιάννης είναι μάστορας σε αυτά και έχει και τη στήριξη του Ντράγκι. Και να φανταστείς ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ήθελαν καθόλου.

Χωρίς τον Γιάννη - με δυο ν - δεν θα είχε κάνει τίποτα ο Αλεξης. Λαμπάδα έπρεπε να του ανάψει...

πηγή  : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...