Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ με Κων/νο Φλαμή και Αχιλλέα Ροδίτη - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ PLP

LAPAVITSAS

Την πρόταση της ΛΑΕ που προβλέπει έξοδο της χώρας από την ΟΝΕ ανέλυσε πλήρως στο δελτίο ειδήσεων του PLP ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας Κώστας Λαπαβίτσας.

Απατώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Φλαμή και Αχιλλέα Ροδίτη, ο κ. Λαπαβίτας εξήγησε βήμα - βήμα το σχέδιο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, που κατά την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας είναι ο μόνος δρόμος ελπίδας για την Ελλάδα, αντί των μνημονίων και των μέτρων που οδηγούν σε οικονομική εξουθένωση το λαό, υπογραμμίζοντας πως η χώρα πρέπει να επενδύσει στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.
Απάντησε στον ισχυρισμό ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ήταν άκρως επικίνδυνο για την πορεία της χώρας, κατηγόρησε τις δυνάμεις που υποστηρίζουν τον μνημονιακό δρόμο για "Ευρωμανία", ενώ σχολίασε και την αλλαγή πλεύσης του Αλέξη Τσίπρα.
Τέλος, μίλησε και για την επιλογή να είναι υποψήφιος ο ίδιος στην Αχαϊα, (εφόσον δεν κατάγεται από την περιοχή), επισημαίνοντας και την συμβολική διάσταση που υπάρχει σε αυτή την επιλογή της ΛΑΕ.
πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...