Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τελευταία ευκαιρία του Τσίπρα το Ντιμπέιτ της Δευτέρας



Το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00 είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία του Αλέξη Τσίπρα να ανατρέψει τα δεδομένα που δείχνουν ότι η ΝΔ είναι μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, έστω και με μικρό ποσοστό.

Στο ντιμπέιτ θα υπάρχει απευθείας διάλογος των 2 πολιτικών αρχηγών γεγονός που όπως εκτιμούν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα βοηθήσει τον τέως πρωθυπουργό.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μεϊμαράκης έχει άλλον αέρα και όλη η διαδικασία ενδέχεται να γυρίσει μπούμερανγκ για τον Τσίπρα, αν ο αρχηγός της ΝΔ τον βομβαρδίσει με ατάκες και συνθήματα.

Οι δύο αρχηγοί θα μπορούν να κάνουν απευθείας διάλογο, σχολιάζοντας τα όσα λέει ο συνομιλητής τους: είτε θα σηκώνουν το χέρι είτε θα πατούν ένα κουμπί που θα υπάρχει μπροστά τους.

Θα υπάρχουν και πάλι 6 δημοσιογράφοι από 6 τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά οιθεματικές ενότητες θα είναι δύο: θέματα εσωτερικής πολιτικής και θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Κάθε δημοσιογράφος θα μπορεί να κάνει δύο ερωτήσεις σε κάθε αρχηγό. Οι δύο αρχηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και τρία σχόλια στην απάντηση του άλλου.

Θα υπάρξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και στη συνέχεια οι Τσίπρας και Μεϊμαράκης θα κάνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά ερώτηση θα μπορεί να κάνει και ο συντονιστής, Πάνος Χαρίτος.

Η τηλεμαχία θα κλείσει με την τοποθέτηση του κάθε αρχηγού για 2 λεπτά.

Η όλη τηλεμαχία αναμένεται να διαρκέσει 2 ώρες.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...