Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Βασιλική Νταντά: Η άγνωστή ερωτική ζωή, το νεκρό παιδί και τα χρέη


Η Βασιλική Νταντά είναι μια από εκείνες τις τραγουδίστριες που τα τελευταία χρόνια παίζει πολύ στα ραδιόφωνα , τα περιοδικά , τις τηλεοράσεις και κανείς αναρωτιέται το γιατί. Είναι εντυπωσιακή-δεν είναι και η μόνη- έχει μια ιδιαίτερη φωνή-δεν είναι και η μόνη- και διαθέτει μια σκηνική παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη. Επιμένω. Δεν είναι η μόνη.

Πίσω από αυτό το ξαφνικό «σκάσιμό» της υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει... πλέον απλήρωτος και έτοιμος να κινηθεί δικαστικά εναντίον της ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Ένας ατζέντης που επί τέσσερα χρόνια πάλευε με θηρία προκειμένου να την καθιερώσει στην Αθήνα. Μάλιστα αυτά τα χρόνια δεν ήταν απλά συνεργάτης. Ήταν και ο σύντροφός της. Κάτι που κανείς δε γνώριζε ή καλύτερα γνώριζαν ελάχιστοι.

Ο χωρισμός ήρθε άσχημα. Επεισοδιακά. Και σε αυτό συνετέλεσε η απόφαση της τραγουδίστριας να σταματήσει μια εγκυμοσύνη που ήρθε σε κακό χρονικά σημείο για την καριέρα της. Εξωφρενικό.

Αυτή ήταν η αιτία που η σχέση τους πάγωσε και ήρθε ο χωρισμός. Επί έξι μήνες μετά το τέλος της σχέσης τα σκηνικά διαδεχόταν το ένα το άλλο. Ωστόσο μετά το παραπάνω διάστημα επικράτησε η λογική η οποία τους οδήγησε στην απόφαση να συνεργαστούν για να μην γκρεμίσουν ότι είχαν καταφέρει.

Ήρθαν συνεργασίες σε μεγάλες πίστες, εξτρά... και ξαφνικά πολλά χρήματα στην τσέπη της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...