Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος κορυφαίος Πασόκος θα κατέβει με τον Τσίπρα;



Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις πιο μεγάλες υπουργικές θέσεις στο ΠΑΣΟΚ. Τον εμπιστεύθηκαν απόλυτα και ο Αντρέας και ο Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όσα χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είχε πάντα κάποιο κορυφαίο υπουργείο, ενώ μαζί με δυο-τρεις άλλους έμπιστους του Αντρέα Παπανδρέου αποτελούσαν αυτό που λέμε τα «τσιμέντα» του ΠΑΣΟΚ.

Μπετόν αρμέ σοσιαλιστής και Παπανδρεϊκός αρνήθηκε να λάβει κάποια θέση στις κυβερνήσεις των μνημονίων και έμεινε στην απ' έξω.

Τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει, αλλά όχι με το ΠΑΣΟΚ της Φώφης...

Έχει μιλήσει με τον Τσίπρα και είναι πολύ κοντά να δώσουν τα χέρια για να κατέβει σε υψηλή θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη το όνομά του έχει προκαλέσει σάλο στην Κουμουνδούρου και στους σκληροπηρυνικούς του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν Πασόκους στο κόμμα.

Πλην όμως , ο συγκεκριμένος δεν έχει ψηφίσει μνημόνια και έχει μεγάλη δημοφιλία στην εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ , την οποία ο Τσίπρας συμπαθεί ιδιαιτέρως.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...