Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Κορυφαίος πολιτικός πρωταγωνιστής σε ταινία!!



Τελικά σε αυτή τη ζωή όλα μπορούν να συμβούν.


Από υπουργός Οικονομικών να καταντήσεις ηθοποιός. Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποδυθεί τον εαυτό του σε ταινία που ετοιμάζεται για τη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές.

Η ταινία φαίνεται πως είναι στα... σκαριά και ο δημιουργός της θα είναι ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Θα πρόκειται βεβαίως για πολιτικό θρίλερ μέσα από το οποίο θα ξεδιπλώνεται η σκληρή διαπραγμάτευση και οι κόντρες του Βαρουφάκη και του Τσίπρα με τον Σόιμπλε, τον Ντάισελμπλουμ και τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει κρούση στον Βαρουφάκη να υποδυθεί τον εαυτό του. Λέτε τελικά να τον κερδίσει το σανίδι;

Πάντως εδώ που τα λέμε και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων πολλοί τον κατηγόρησαν για ηθοποιία...

Ακόμα ο Βαρουφάκης δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αλλά το σκέφτεται θετικά. Άλλωστε η αγάπη του για τις κάμερες είναι τόσο μεγάλη που θα έδινε τα πάντα για να παραμένει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην επικαιρότητα.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...