Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Πάτρα : Ιδού τα φαβορί για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

1

Τις αποφάσεις της για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου Αχαΐας λαμβάνει σήμερα Τρίτη το μεσημέρι σε ειδική συνεδρίασή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ο ρόλος της είναι περισσότερο διακομεταμιστικός και λιγότερο αποφασιστικός. Τούτο σημαίνει ότι η Ν.Ε. θα μεταβιβάσει στα κεντρικά όργανα του κόμματος τις προτάσεις που κατέθεσαν την Δευτέρα το βράδυ οι τοπικές οργανώσεις και την τελική απόφαση θα πάρει η Κουμουνδούρου.

Περίπου τριάντα άτομα προτάθηκαν ή αυτοπροτάθηκαν στη χθεσινή διαδικασία όπου συνεδρίασαν οι τοπικές οργανώσεις. Μεταξύ αυτών, ο συντονιστής της Νομαρχιακής κ.Ανδρέας Ριζούλης, ο πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012 Κώστας Σπαρτινός, ο εκ των ιδρυτικών μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκόβας, η προερχόμενη από το ΕΑΜ, δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα, φυσικά η νυν βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου και ο Καθηγητής Ιατρικής Κώστας Μάρκου, ο οποίος πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα αποδεχθεί.
Οριστικά στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος φαίνεται ότι καταλήγει ο Ηλίας Γρηγόρης, αν και αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη στάση του σήμερα το απόγευμα.
πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...