Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος «ζεσταίνεται» για πρωθυπουργός;



Όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις η επόμενη μέρα , μετά τις εκλογές θα έχει πολλές εκπλήξεις...
 
Ο Τσίπρας διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν. Ο Μεϊμαράκης ζητάει συνεργασία με όλους αλλά δεν θέλει να είναι πρωθυπουργός. Το ίδιο και ο Σταύρος Θεοδωράκης.
 
Όμως στο παρασκήνιο έχει αρχίσει και παίζεται ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με δύο τραπεζίτες να ζεσταίνονται για πρωθυπουργοί. 
 
Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος έχει πάρει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προταθεί για πρωθυπουργός κοινής αποδοχής και όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου να φτιάξει το πολιτικό του προφίλ. 
 
Κοινώς ζεσταίνεται για πρωθυπουργός.
 
Ο άλλος είναι ο Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος χαίρει και ιδιαίτερης εκτίμησης από τα ξένα funds και τους δανειστές.
 
Βέβαια δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι προθέσεις του Στουρνάρα, ο οποίος δύσκολα θα εγκατέλειπε τη  σημερινή του θέση για να ασχοληθεί με την πολιτική. Ο Στουρνάρας είναι τραπεζίτης καριέρας και ξέρει ότι η θέση του πρωθυπουργού θα είναι υπηρεσιακή. Ο ίδιος θα προτιμούσε μια διοικητική θέση στην ΕΚΤ παρά στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα.
 
Άρα μένει το πεδίο ελεύθερο για τον έτερο τραπεζίτη, Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος τα έχει καλά με όλους. Και από δεξιά και από αριστερά.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...