Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ντιμπέιτ για το θεαθήναι απόψε στις 21:00



Αν και όλοι έχουν τα μάτια τους στραμμένα στο αποψινό ντιμπέιτ, ένα είναι σίγουρο: Δεν θα κρίνει τίποτα.
 
Πρόκειται για ένα ντιμπέιτ χωρίς καμία απολύτως σημασία. Το βασικό πρόβλημα της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας που είναι το μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων δεν πρόκειται να το λύσει ούτε η σημερινή, ούτε η επόμενη τηλεμαχία μεταξύ Τσίπρα - Μεϊμαράκη που θα γίνει την άλλη εβδομάδα.
 
Δημοσιογράφοι και πολιτικοί αρχηγοί θα σφαχτούν για άλλη μια φορά για το ποιος θα κάνει την καλύτερη ερώτηση και το ποιος θα δώσει την καλύτερη απάντηση.
 
Οι πολιτικοί «επέβαλαν» τους δημοσιογράφους που ήθελαν και η διαδικασία θα γίνει πάλι σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον όπου ο καθένας θα προσπαθήσει να μας πείσει για το ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα το μνημόνιο.
 
Οι πολιτικοί θα καθίσουν με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων τους στο κλείσιμο της Βουλής και θα εξαιρείται -μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αποδέχθηκαν όλοι- ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, η δίκη του οποίου συνεχίζεται.
Κατά σειρά, λοιπόν, θα καθίσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο επικεφαλής του κόμματος Ποτάμι Σταύρος Θεοδωράκης, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
 
Ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι έξι δημοσιογράφοι που θα εκπροσωπούν τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Από τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, από το MEGA η Όλγα Τρέμη, από τον ΑΝΤ1 η Μαρία Χούκλη, από το ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη, από το Star η Μάρα Ζαχαρέα και από το Ε ο Μάκης Γιομπαζολιάς. Ανάμεσά τους, σε ρόλο οικοδεσπότη και συντονιστή, ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος.

πηγή : www.wifinews.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...