Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

"Της νύχτας τα καμώματα" - Οι λόγοι που επέλεξα το ΡΑΔΙΟ 1



Από αυτή την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και για όλη την χειμερινή περίοδο - θεού θέλοντος και Κώστα Χάρλα επιτρέποντος - θα έχω την δυνατότητα να επικοινωνώ μαζί σας μέσω του ραδιοφώνου . 

"Της νύχτας τα καμώματα" θα τιτλοφορείται η νέα εκπομπή που από φέτος θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του www.radioena.in . Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότερες γενιές , η αρχική ιδέα του Ράδιο Ένα γεννήθηκε το 1987-1988 από τον ίδιο άνθρωπο . Έτσι , στην επανεμφάνιση του θα βρισκόμαστε δύο φορές την βδομάδα "on air" , Δευτέρα - Τετάρτη , από τις 8 έως τις 9 το βράδυ , με την θεματολογία της να χρεώνεται αποκλειστικά σε μένα . Αυτό ήταν και το βασικό κίνητρο που με έπεισε να απόδεχτώ την πρόταση του Κώστα Χάρλα να συνεργαστώ μαζί του . Η απόλυτη ελευθερία λόγου από έναν άνθρωπο που ξέρει όσο κανένας άλλος καλύτερα την τέχνη του ραδιοφώνου. Στο τι θα πω , στο ποια τραγούδια θα ακούγονται το συγκεκριμένο ωράριο , στο ποιον θα βγάζω στην άλλη άκρη γραμμή της  τηλεφωνικής γραμμής , να βρίσκονται στην δικαιοδοσία μου και όχι της διεύθυνσης του σταθμού . Με λίγα λόγια να είμαι αφεντικό του εαυτού μου και μην δέχομαι να εξυπηρετώ συμφέροντα άλλων . 

Ακόμη ένας καταλυτικός παράγοντας που επέλεξα το Ράδιο 1 , αν και είχα προτάσεις και από άλλους σταθμούς FM συχνότητας , ήταν το μέχρι στιγμής δείγμα δουλειάς που έχει δείξει στην πιάτσα . Προσωπικά με έχει κερδίσει , αφού ο ποιότητα των εκπομπών δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ακόμη και των αντίστοιχων της Αθήνας . Τα πάντα λειτουργούν σε επαγγελματικό πλαίσιο . 

Τώρα λίγα λόγια για ... "Της νύχτας τα καμώματα" . Δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβετε πως το περιεχόμενο και η ύλη των θεμάτων θα προέρχεται από την νυχτερινή διασκέδαση . Όχι , από αυτά που ήδη γνωρίζεται , αλλά η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στο παρασκήνιο των ειδήσεων . Για πρόσωπα και καταστάσεις που κανείς άλλος δεν έχει τολμήσει να ... ενοχλήσει .Όσο για αυτό να μην έχετε καμία αμφιβολία . 

Τα υπόλοιπα την Δευτέρα στις 8 μπαμ , μέσα από το www.radioena.in .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...