Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Επιβεβαίωση του "Tsipas-Hlias blog" : Καρράς - Τσιαμτσίκας "βούλιαξαν" το λιμάνι του Κιάτου !


Στη φώτο βλέπουμε το δίδυμο που άλλαξε τα δρώμενα στη νυχτερινή ζωή όχι μόνο του Κιάτου , αλλά γενικότερα της Κορινθίας !

Ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας στο ρόλο του διοργανωτή , με τον Βασίλη Καρρά να κάνει αυτό που για χρόνια επιτελεί με απόλυτη επιτυχία . Δηλαδή να γεμίζει στάδια , γήπεδα και οποιοδήποτε χώρο καλείτε να τραγουδήσει . Το ίδιο "πολεμικό" σκηνικό επαναλήφθηκε ώρες νωρίτερα στο λιμάνι του Κιάτου , με χιλιάδες κόσμο να δίνει βροντερό παρών . 

Ο ... Μπίλαρος επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο τον χαρακτηρισμό του "Άρχοντα" της νύχτας , αποδεικνύοντας στην πιάτσα πως ο παλιός είναι αλλιώς . Και αν για κάποιους οι παραπάνω από 3.000 κόσμος που επέλεξε να ψηφίσει το έργο του ραγδαίου ανερχόμενου επιχειρηματία αποτέλεσε έκπληξη , όμως οι αναγνώστες του "Tsipas- Hlias blog" είχαν προετοιμαστεί για αυτά που είδαν τα μάτια τους , καθώς και το παρασκήνιο της όλης εκδήλωσης .

Διαβάστε - Εδώ

Δείτε την στιγμή της εμφάνισης του Βασίλη Καρρά στο stage - Εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...