Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Το σκέφτεται για debate ο Τσίπρας



Ο Μεϊμαράκης του πέταξε το γάντι για debate και ο Τσίπρας το σκέφτεται πολύ σοβαρά λένε οι πληροφορίες.
 
Το ενδεχόμενο ο Τσίπρας να δεχθεί μια τηλεοπτική αναμέτρηση με τους πολιτικούς του αντιπάλους και συγκεκριμένα με τον αρχηγό της ΝΔ είναι πολύ ισχυρό.
 
Στην Κουμουνδούρου, ήδη ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους και όπως όλα δείχνουν οι συνεργάτες του αναμένεται να ζητήσουν τη στήριξη και των δημοσκόπων και ορισμένων καναλιών με το επιχείρημα ότι ο Τσίπρας δεν τράβηξε στα άκρα τον πόλεμο για τις συχνότητες και τα χρέη των καναλιών.
 
Η εκλογική ομάδα είναι έτοιμη με επικεφαλής τον Νίκο Παππά. Την καμπάνια (γραφείο Τύπου, τεκμηρίωση, social media) θα «τρέξουν» οι Πάνος Σκουρλέτης, Αγγελος Τσέκερης και Ράνια Σβίγκου, με τον αρθρογράφο της ΑΥΓΗΣ (και λογογράφο) Θανάση Καρτερό σε ρόλο συμβούλου. Η Ολγα Γεροβασίλη αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τις εκλογικές αναλύσεις θα κάνει, όπως πάντα, ο Κώστας Πουλάκης.
 
Ας μην ξεχνάμε ότι οι παραπάνω είναι και οι τελευταίοι που έμειναν δίπλα του. Όλοι οι άλλοι έφυγαν προς το κόμμα του Λαφαζάνη.
 
Το ερώτημα είναι πως θα καταφέρουν να τον πάνε στην περιφέρεια και πώς θα τον εμφανίσουν την ώρα που η οργή του κόσμου είναι τεράστια, λόγω της κωλοτούμπας που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός.
 
Πώς θα τον εμφανίσουν σε αγροτικές περιοχές και σε καφενεία; 
 
πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...