Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας, ο Μητρόπουλος και η «αυτοκτονία»




«Με ξεφτιλίσατε... αν δεν ζητήσετε συγγνώμη, εγώ μέχρι αύριο μπορεί να αυτοκτονήσω...». Τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Μητρόπουλος στο δελτίο του Mega για τις ανοικτές υποθέσεις που έχει με το ΣΔΟΕ, σοκάρουν!!!

Απείλησε, πώς αν το κανάλι δεν πάρει πίσω το ρεπορτάζ, ο ίδιος μπορεί να αυτοκτονήσει.

Για ποιο λόγο;

Γιατί φοβάται ότι με τις αποκαλύψεις ο Τσίπρας δεν θα τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια;
Αν μη, τι άλλο, τραγικό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και μέρες οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσίπρας πρόκειται να θέσει τον Αλέξη Μητρόπουλο εκτός ψηφοδελτίων διότι στην υπόθεση με τα αδήλωτα χρήματα που είχε βγάλει πριν από χρόνια στο εξωτερικό, έχουν προστεθεί νέα στοιχεία, παρά τα επιχειρήματα του εργατολόγου ότι το θέμα έχει λήξει.

Όσο τα ρεπορτάζ φουντώνουν, τόσο ο Αλέξης Μητρόπουλος βγαίνει στα κανάλια και λέει ότι ο ίδιος έχει τη διαβεβαίωση του Τσίπρα ότι δεν τρέχει τίποτα...

Το περίεργο είναι ότι ο ίδιος ο Τσίπρας δεν διαψεύδει τις πληροφορίες των δημοσιογράφων για τη μη συμμετοχή του Μητρόπουλου στα ψηφοδέλτια.

Και όχι μόνο αυτό. Το στενό επιτελείο του Τσίπρα σε off the record συζητήσεις με τους δημοσιογράφους, επιμένει ότι ο Μητρόπουλος δεν θα είναι στη λίστα.

Αυτό που δεν λέει κανένας είναι γιατί δεν τον θέλει ο Τσίπρας.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε τα ακόλουθα:
Όχι, δεν φταίει η υπόθεση του ΣΔΟΕ.

Ο Τσίπρας τον αποπέμπει διότι δεν του έχει εμπιστοσύνη!!!

Πιστεύει ότι ο εργατολόγος έχει μεγάλη έπαρση και ακατάσχετη αδολεσχία!

Τι είναι αυτό;

Μιλάει πολύ. Ακατάσχετα και λέει πράγματα τα οποία δημιουργούν προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον Τσίπρα, είναι ότι την ώρα της διαπραγμάτευσης, ο Μητρόπουλος έβγαινε στα κανάλια και μιλούσε για το «χειρότερο μνημόνιο» που ψηφίστηκε ποτέ και για «αποικιοκρατική σύμβαση».

Αυτές οι κουβέντες έπεισαν τον Τσίπρα ότι ο Μητρόπουλος είναι πολιτικά επικίνδυνος...

Επίσης ο πρώην πρωθυπουργός ξέρει ότι ο Μητρόπουλος είναι υπέρ του δέοντος φιλόδοξος και ότι αν δεν τον κάνει υπουργό, ο γνωστός καθηγητής θα του κάνει για άλλη μια φορά τη ζωή δύσκολη. Εν ολίγοις, ο Τσίπρας τον θεωρεί τηλεοπτικό μαϊντανό...

Τώρα, τα περί αυτοκτονίας, ως πολιτικά επιχειρήματα είναι κάτι παραπάνω από ιλαροτραγικά.Προσέξτε. Ο Μητρόπουλος δεν είπε ότι θα αυτοκτονήσει επειδή το Mega αποκάλυψε νέα στοιχεία για την υπόθεση με το ΣΔΟΕ.

Άφησε να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονήσει αν ο Τσίπρας δεν τον βάλει στα ψηφοδέλτια...

Έλεος παιδιά. Συνέλθετε ορισμένοι διότι η αυτολύπηση δεν είναι πολιτικό προσόν.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...