Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Πηδάνε από τα παράθυρα στον ΣΥΡΙΖΑ



Με το ζόρι προσπαθεί να κρατήσει ο Τσίπρας τα στελέχη του κόμματός του που φεύγουν κατά κύματα. Εκτός από τον γραμματέα του κόμματος που έφυγε κι αυτός, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσίπρας καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο!!!

Ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον είναι προφανές ότι ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να μεταλλάξει το κόμμα σε νέο ΠΑΣΟΚ αφού θα βάλει μέσα στις λίστες πρώην Πασόκους.

Ο Βαρουφάκης έχει πλέον τελειώσει αφού δεν τον θέλει ο Τσίπρας, ενώ ακόμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος που ήταν κολλητός του Τσίπρα, δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει με το κόμμα.

Όσο για τον Αλέξη Μητρόπουλο, αυτός κόβεται από τις λίστες, λόγω των εκκρεμών υποθέσεων που έχει με το ΣΔΟΕ. Όπως όλα δείχνουν ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα οικογενειακό κόμμα αφού θα το στηρίξουν οι συγγενείς του Τσίπρα και του Νίκου Παππά... Οι μόνοι σίγουροι είναι ο πατέρας του Νίκου Παππά και ο ξάδερφος του Τσίπρα... κάτι σαν οικογενειακή επιχείρηση.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...