Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ούτε ο Λαφαζάνης θέλει εκλογές!



Τελικά αυτή η χώρα είναι ένα απέραντο... φρενοκομείο. Όλοι μιλούν για πρόωρες εκλογές και κανείς δεν τις θέλει.

Ήδη όπως πρώτοι σας γράψαμε χθες ο Τσίπρας φαίνεται να κάνει μια άτακτη υποχώρηση στο θέμα των πρόωρων εκλογών και συγκεκριμένα στην αρχική ημερομηνία που ο ίδιος είχε θέσει για τις 20 Σεπτέμβρη.
Κάνει πίσω στο θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης που υποτίθεται ότι θα ζητούσε σε λίγες ημέρες και μεταθέτει τις εκλογές για τέλη Οκτώβρη ή αρχές Νοέμβρη.

Την ίδια ώρα η Αριστερή Πλατφόρμα με άρθρο στην ιστοσελίδα Iskra αποδομεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την ψήφο εμπιστοσύνης λέγοντας - ούτε λίγο ούτε πολύ - ότι είναι μια άχρηστη διαδικασία αφού ο Τσίπρας έχει τη δεδηλωμένη.

Ο αρθρογράφος της ιστοσελίδας του Λαφαζάνη γράφει:

«Προς τι, λοιπόν, η ψήφος εμπιστοσύνης που ζητάει η κυβέρνηση ;
– Την «εμπιστοσύνη» η κυβέρνηση θα τη ζητήσει από τη Βουλή, αν φυσικά το πράξει τελικά, για άλλους λόγους, προφανείς αλλά ανομολόγητους.
Θα τη ζητήσει για να «εκθέσει» υποτίθεται τους βουλευτές υπέρμαχους του «ΟΧΙ» (κάτι για το οποίο είναι βαθιά νυχτωμένη).

Θα τη ζητήσει για να βρει αφορμή και δικαιολογητική βάση προκειμένου να εκδιωχθούν ως παρασυνάγωγοι οι «διαφωνούντες» του «ΟΧΙ» αφού δεν υπογράφουν δήλωση «εμπιστοσύνης» στο νέο τρίτο μνημόνιο υποδούλωσης και στην εφαρμογή του».


Το καταπληκτικό στην όλη ιστορία είναι πως και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι επιτείθενται στον Τσίπρα δεν θέλουν εκλογές, αλλά κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, θα οδηγηθούμε σε εκλογές που δεν τις θέλει κανένας, επειδή ο Τσίπρας δεν έχει άλλο τρόπο να «καθαρίσει» τον Λαφαζάνη.

Κακομοίρα Ελλάς τι σου έμελλε να ζήσεις...

πηγή : www.wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...