Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αλέξης Τσίπρας: Γιατί τον εγκατέλειψαν όλοι;



Το γεγονός ότι τον εγκατέλειψαν όλες οι κορυφαίες επιλογές του, αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα. Ο Αλέξη Τσίπρας κατεβαίνει στις εκλογές με μόνο συμπαραστάτη τον Νίκο Παππά.

Κατά περίεργο, αλλά όχι και ανεξήγητο τρόπο, τον εγκατέλειψαν σχεδόν όλοι οι στενοί του συνεργάτες: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Σακελλαρίδης, ο Μιχόπουλος... Μέχρι και η Ρένα Δούρου με την οποία διατηρούσε άψογες σχέσεις, τους τελευταίους μήνες έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Είναι προφανές ότι οι περισσότεροι σύντροφοί του έχουν αντιληφθεί ότι ο Τσίπρας πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο και κανείς δεν θέλει να συνδεθεί μαζί του και να επωμιστεί το πολιτικό κόστος. Επίσης σε δεύτερη φάση, οι πρώην φίλοι του έχουν αντιληφθεί ότι όλα όσα τους έλεγε προεκλογικά ήταν πολιτικά ψέματα.

Ο Τσίπρας συνδέθηκε με το... σύστημα εξουσίας που ο ίδιος κατηγορούσε και έλεγε ότι θα πολεμήσει. Επίσης όλοι γνωρίζουν ότι την επομένη των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Ναι καλά διαβάσατε. Τα αποτελέσματα είναι μονόδρομος. Το πράγμα φαίνεται από μακριά. Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι το πιθανότερο σενάριο και αυτό το ξέρουν όλοι οι... φίλοι του Τσίπρα. Γι αυτό το λόγο αρνούνται να συνδεθούν με τη ρητορική του Τσίπρα ότι μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουμε με κανέναν.

Επίσης, όλοι ξέρουν ότι ο χρόνος πρωθυπουργίας του Τσίπρα, δεν θα είναι μεγάλος και οι φίλοι του έχουν βλέψεις για τη μετά Τσίπρα εποχή! Αυτό το τελευταίο κρατείστε το, διότι αρκετοί από τους παλιούς φίλους του, περιμένουν να πέσει σαν ώριμο φρούτο ο Αλέξης και να εμφανιστούν ως επίδοξοι διάδοχοι.

πηγή: wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...