Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Η Ζωή... αποχαιρετά τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ζωή... αποχαιρετά τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύβος ερρίφθη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μένει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Την απόφαση, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», έλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργόςκαι διαβιβάστηκε ήδη για τα περαιτέρω στο κομματικά επιτελεία. «Η Ζωή είναι τελειωμένη», επιβεβαιώνει ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, λέγοντας μάλιστα ότι έχει λάβει άνωθεν εντολή να μην τη συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια. 

Δεν είναι γνωστό  μετά την εξέλιξη αυτή εάν θα προχωρήσει ή όχι η πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί εναντίον της ΠτΒ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Πρωθυπουργός δεν την υπολογίζουν πλέον στους όποιους σχεδιασμούς τους.

Το ποτήρι (αλλά και η οργή) για τη Ζωή ξεχείλισε στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής (για την ψήφιση του Μνημονίου) όταν η Ζωή είπε ότι δεν πρόκειται πλέον να υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα.
Ο Βηματοδότης ρώτησε ωστόσο εάν ισχύει το ίδιο και για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Η απάντηση;«Περιμένετε λίγο ακόμα, μπορεί να παραδώσει αυτοβούλως την έδρα του. Αναμένει απλώς ένα νεύμα του κ. Τσίπρα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...