Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ετοιμάζουν πρόταση μομφής κατά της Ζωής



Το γυαλί όχι μόνο ράγισε, αλλά πλέον έσπασε. Μετά τα χθεσινά, ο Τσίπρας είναι έξω φρενών με την Πρόεδρο της Βουλής και εξετάζει πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να στηρίξει πρόταση μομφής εναντίον της προκειμένου να αντικατασταθεί.
 
Στο παρασκήνιο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης φαίνεται ότι ψάχνουν τη νομική φόρμουλα ωστε να επιτευχθεί η πρόταση μομφής χωρίς να γίνουν πολιτικά έκτροπα. Ήδη ο Σταύρος Θεοδωράκης το είπε ξεκάθαρα σε δηλώσεις του ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ενώ πάρα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιέζουν τον Αλέξη Τσίπρα να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παρωδία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη χθεσινή της στάση όπου εξέθεσε πλήρως τον πρωθυπουργό λέγοντας πως δεν την ενημέρωσε για το κατεπείγον του νομοσχεδίου, ο Τσίπρας έδωσε το πράσινο φως για πρόταση μομφής.
 
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες αφού η Ζωή, επιδιώκει ακριβώς αυτό. Να δημιουργηθεί ντόρος γύρω από το όνομά της και πολιτική εκτροπή στην οποία θα εμφανιστεί ως ηρωϊδα.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...