Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Αλλοι τρεις γνωστοί Πατρινοί έφυγαν από την ζωή

1

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες τον Γιώργο Χριστόπουλο, που «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών. Ο Γιώργος Χριστόπουλος ήταν αδελφός του εκδότη της εφημερίδας «Γνώμη», Χρήστου Χριστόπουλου. Ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από προβλήματα υγείας και έδωσε την μάχη του γενναία και με αξιοπρέπεια. Ήταν αγαπητός στην κοινωνία της Πάτρας, δυναμικός χαρακτήρας και καλός επιχειρηματίας. Για περίπου μισό αιώνα διατηρούσε το παραδοσιακό καφενείο «Μουριές» (στάση Βέττα). Η κηδεία του έγινε χθες από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου.

«Εφυγε» ο Τάσος Μαυρόγιαννης
Ο Τάσος Μαυρόγιαννης, μέλος του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Αχαΐας, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 χρονών. Η κηδεία του έγινε  στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στο Ζαβλάνι. Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών για τον χαμό του Τάσου Μαυρόγιαννη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απώλεια του φίλου και συναδέλφου μας Τάσου Μαυρόγιαννη, τεχνικού υπεύθυνου του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Αχαΐας. Ο Τάσος ήταν πολύτιμο μέλος του γραφείου μας από το 2006 έως σήμερα 16/8/2015 βοηθώντας ακούραστα τα σχολεία της Αχαΐας στην απρόσκοπτη λειτουργία τους. Φίλε Τάσο, καλό ταξίδι, η θέση σου θα είναι αναντικατάστατη…».

Η Πίτσα Ανθοπούλου
Κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι στο Κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης στην Πάτρα η Ολυμπία (Πίτσα) Ανθοπούλου. Η εκλιπούσα ήταν αδελφή των Παναγιώτη και Παύλου Ανθόπουλου, γνωστών πατρινών φωτογράφων με επιχειρήσεις στην οδό Κορίνθου αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης. Πρόκειται πραγματικά για μια απώλεια που συγκλόνισε όλη την οικογένεια, καθώς η εκλιπούσα ήταν ο αρχικός στυλοβάτης της επιχείρησης, στα δύσκολα πρώτα χρόνια.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό της Αγίας Φωτεινής στις 12.00 χθες υπό του Μητροπολίτη Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθου. Η εκλιπούσα είχε πολύ ζωηρή σχέση με την τοπική εκκλησία και ήταν μέλος της Αναπλαστικής Σχολής των Πατρών.

Τα φωτογραφεία της οικογένειας ήταν κλειστά χθες λόγω πένθους. Η Ολυμπία Ανθοπούλου έφυγε έξαφνα λόγω σοβαρής ασθένειας.

πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...