Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Εκλογές, κυβέρνηση συνεργασίας και... ξερό ψωμί!




Παλιά στις εκλογές «ψήφιζαν και τα δέντρα», όπως έλεγε ο γέρος της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου για τα φαινόμενα βίας και νοθείας.

Τώρα σε αυτές τις εκλογές τα δέντρα έχουν αντικατασταθεί από τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Το παιχνίδι είναι στημένο «χειρουργικά». Το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο. Η βία που επετεύχθει με τις κλειστές τράπεζες κατά τη διάρκεια του Δημοψηφίσματος, έχει ήδη διαμορφώσει το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών.

Αυτοδυναμία γιοκ. Με τις εκλογές, διασπάται το αντιμνημονιακό μέτωπο και η χώρα πάει φουλ για κυβέρνηση συνεργασίας με ισχυρό ενδεχόμενο να συμμετέχει σε αυτή και το Ποτάμι και η ΝΔ. Άλλωστε η Μέρκελ εδώ και καιρό πιέζει για κυβέρνηση α λα Παπαδήμου.

Ο Τσίπρας ήθελε απλά μια τέτοιου τύπου κυβέρνηση να έχει νομιμοποίηση.Γι αυτούς τους λόγους θα κληθούμε τον άλλο μήνα όχι να ψηφίσουμε, αλλά να επικυρώσουμε μια στημένη συμφωνία.

Καθαρά και ξάστερα: Ο λαός θα βάλει την υπογραφή του σε ένα σχέδιο που έχει ετοιμάσει το Βερολίνο . Τα υπόλοιπα για το που θα πάει ο Βαρουφάκης, τι θα κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», αφού κανείς από αυτούς δεν μπορεί να επηρεάσει το μέλλον της χώρας.

Τα 86 δισ. δεν θα τα έδιναν ποτέ ούτε στον Βαρουφάκη, ούτε στη Ζωή, ούτε στο Λαφαζάνη. Για όσους δεν κατάλαβαν τα 86 είναι μια μιρκή προκαταβολή για να πάρουν οι πολυεθνικές τα καλά φιλέτα από τις αποκρατικοποιήσεις για 90 και 100 χρόνια με κέρδη υπερπολλαπλάσια από τα 86 δισ.

Τόσο απλό.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...