Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Οι κλαρινογαμπροί της συμφοράς!




Πρόκειται για ένα άρθρο που δανείστηκα από το προσωπικό blog της Μαρίας Περιδικέα .

Η "καυστική" συνάδελφος διαπιστώνει ...

Ζουν ανάμεσα μας, συχνάζουν στα πιο κοσμικά μαγαζιά, κάνουν θόρυβο καθ φορά που εμφανίζονται και κυνηγάνε ημιδιάσημες διάσημες/   wannabe γκόμενες με μοναδικό σκοπό φυσικά να βρεθούν έστω και στην άκρη μιας σελίδας ενός κουτσομπολίστικου εντύπου.

Παλαιότερα είχα γράψει ένα άρθρο στο ένθετο του  Πρώτου Θέματος το οποίο αφορούσε αυτή την κατηγορία ανδρών, τους είχα ονομάσει μάλιστα star fuckers  - αυτός άλλωστε είναι ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδουν στο εξωτερικό-. Περιττό να σας πω ότι την επόμενη ημέρα δέχτηκα δεκάδες τηλεφωνήματα και οι μηνύσεις έπεσαν βροχή.  Φοβάται όμως ο βρεγμένος την βροχή;

Τελοσπάντων πάμε παρακάτω…

Αυτοί οι άνδρες λοιπόν έχουν πολύ άγχος μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη  celebrity με την οποία θα κάνουν “βαριά” σχέση και θα τους βγάλει από την ανωνυμία.

Έχουν πολύ πλάκα γιατί κάτω από τις οικονομικές εφημερίδες κρύβουν έντεχνα τα gossip περιοδικά διαλέγοντας  «νύφες».  Γιατί τι να τα κάνουν τα λεφτά αγάπες μου αν είναι άσημοι; Για ποιο λόγο να κλείσουν πρώτο τραπέζι/ ξαπλώστρα αν δεν τους περιμένει ένας παπαράτσι; Και τελικά τι νόημα έχει η ζωή αν θεωρείσαι ο ωραίος, καλός γαμπρός μόνο της  γειτονιάς σου αν δεν σε μάθουν μέχρι και στην Κολοπετινίτσα;

Μιλάμε για τρελό γέλιο με αυτούς τους τύπους.

Τους παρατηρώ τόσα χρόνια πως κινούνται και πραγματικά είναι αστείοι- άσε που δεν έχουν και τόσα χρήματα όσα δείχνουν-. Τους βλέπω στα μαγαζιά να τρέχουν να μιλήσουν στον κάθε πικραμένο pr manager μήπως και τους γνωρίσει καμιά ημιδιάσημη που ψάχνει χορηγό, κόπτονται να κεράσουν την κάθε πικραμένη ηθοποιό, κουρασμένη τραγουδιάρα και wannabe μοντέλο με σκοπό να βρεθούν και αυτοί στην άκρη της φωτογραφίας που θα τραβήξει ο μιλημένος παπαράτσι.

Το μεγάλο γέλιο βέβαια γίνεται όταν τελικά καταφέρουν και κάνουν σχέση με μια γνωστή  γκόμενα.

Αρχίζουν τα beaute και τις διατροφές για να βγαίνουν ωραίοι στην κάμερα και στις φωτογραφίες ενώ όταν ο κόσμος τους αναγνωρίζει – τώρα πόσο σπουδαίο είναι να σε αναγνωρίζουν επειδή έχεις σχέση με μια σελέμπριτι είναι άλλη ιστορία- κάνουν τους δύστροπους. Βαράτε με και ας κλαίω δηλαδή.

Δεν συζητάμε βέβαια ότι την στιγμή που γίνεται το παπαρατσικό κλικ στα Ματογιάννια συνοδεύοντας την ημιδιάσημη αγαπημένη τους, έρχονται σε οργασμό από την υπερφίαλη ματαιοδοξία τους.

Άλλωστε είναι γνωστό πως η ματαιοδοξία είναι η υστερία των μέτριων να γράψουν ιστορία...

πηγή : www.wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...