Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Χάρης Λεμπιδάκης : Ο άνθρωπος "σκιά" πίσω από τον Παντελή Παντελίδη !


Ο ρόλος που του έχει ανατεθεί είναι το κομμάτι της επικοινωνίας και των μέσων ενημέρωσης του Παντελή Παντελίδη .


Με το πέρασμα των ημερών ο Χάρης Λεμπιδάκης εξελίσσεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του δημοφιλούς τραγουδιστή . Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν ως το δεξί χέρι του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη  , με την κρίση τους αυτή να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα . 

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του www.newspistol.com , όπως σε κάθε live του Παντελή σε όλη την Ελλάδα , βρέθηκε και στην Πάτρα . Λίγο μετά της 8 το απόγευμα πάτησε το πόδι του στο νυχτερινό κέντρο Volcano , στο Δρέπανο Ρίου , "τσεκάροντας" τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη μεγάλη βραδιά . Αυτή έφτασε όταν ο δείκτης του ρολογιού έδειχνε 2 τα χαράματα , με τον Παντελή Παντελίδη να βγαίνει στην πίστα μέσα σε ατμόσφαιρα αποθέωσης . Ο Χάρης Λεμπιδάκης πιστός στα δημοσιογραφικά του καθήκοντα κατέγραφε όλα όσα λάμβαναν χώρα , με το ρεπορτάζ του να έχει για ακόμη μια φορά το στοιχείο της αποκλειστικότητας .



Φίλος και καλός συνάδελφος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...