Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η Ζωή πιέζει να γίνει... ηρωϊδα και ο Λαφαζάνης κάνει κόμμα!



Απόψε λογικά, πρέπει να τελειώνουν όλα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πιέζει τον πρωθυπουργό προκειμένου - όπως σας γράψαμε - να κατατεθεί εναντίον της πρόταση μομφής. Μόνη της δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί. Επιδιώκει λοιπόν να την καθαιρέσουν ως την πρωταγωνίστρια του αντιμνημονιακού αγώνα προκειμένου να αυξήσει τη δημοφιλία της.
 
Δοκιμάζει θα λέγαμε την υπομονή και την ψυχραιμία του πρωθυπουργού αν και οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι απόψε ο Τσίπρας δεν θα λειτουργήσει εν θερμώ για να μην δημιουργήσει προβλήματα στην ψήφιση της συμφωνίας. 
 
Από την άλλη πλευρά ο Λαφαζάνης είναι έτοιμος να παρουσιάσει το κόμμα του ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να προλάβει τον όποιο εκλογικό αιφνιδιασμό ενδέχεται να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Όπως αντιλαμβάνεστε από την αποψινή ψηφοφορία θα κριθούν πάρα πολλά και κατά περίεργο τρόπο θα γίνουν όλα πάνω στα μπάνια του λαού. 
πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...