Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τρέμουν την αντίδραση της Ζωής!



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρά τις ραγδαίες εξελίξεις δεν έχει μιλήσει ακόμη και αυτό είναι που τρομάζει τόσο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Η Πρόεδρος της Βουλής έχει κλειστά τα χαρτιά της μέχρι αυτή την ώρα και με δεδομένο ότι δεν εντάχθηκε στο νέο κόμμα του Λαφαζάνη, υπάρχει φόβος μήπως με νομικίστικες διαδικασίες επιχειρήσει να μπλοκάρει τις διερευνητικές εντολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες εχθές το βράδυ η πρόεδρος της Βουλής ήταν έξαλλη με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς όπως έλεγαν από το περιβάλλον της δεν ενημερώθηκε θεσμικά ούτε από τον Πρωθυπουργό, ούτε από τον Προκόπη Παυλόπουλο για τις εξελίξεις και επομένως, επικαλείται το άρθρο 37 του Συντάγματος και υποστηρίζει ότι η διαδικασία των διερευνητικών εντολών δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Το τι θα κάνει είναι ακόμα άγνωστο, πάντως δεν θα μείνει με κλειστά τα χέρια.Άλλωστε σε αυτό το παιχνίδι θα την βάλει και ο Μειμαράκης ο οποίος θα της ζητήσει να εξετάσει αν υπάρχει δυνατότητα να αποφύγουμε τις εκλογές. Όλο αυτό το πανηγύρι αναμένεται να διαρκέσει τρεις μέρες και αναμένεται στη Βουλή να ζήσουμε σκηνές απείρου κάλους.

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...