Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

"Με το «όχι» εκφράστηκε το «γαμώτο» του ελληνικού λαού"! Όλα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ


Ο ελληνικός λαός εξέφρασε το "γαμώτο" του για όσα συνέβησαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, μέσα από το δημοψήφισμα, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο πλαίσιο της απογευματινής ομιλίας του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Μας τιμάει και είμαστε περήφανοι που δώσαμε τη δυνατότητα αυτό το "γαμώτο" του ελληνικού λαού, για τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 62 χρόνια να εκφραστεί με το "όχι" και το 62% του δημοψηφίσματος».
Ακόμη, αναφέρθηκε στο παλιό πολιτικό κατεστημένο που, όπως είπε, έφερε την χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα επιστρέψει στο κατεστημένο αυτό να επιστρέψει.
«Μας δίνεται η ευκαιρία να βάλουμε ένα τέλος στη μελαγχολία. Είμαστε εδώ και είμαστε όρθιοι για να δώσουμε με το ίδιο σθένος την μάχη, για να μην επιτρέψουμε να επιστρέψει το παλιό κατεστημένο που σήμερα καμουφλάρεται, φοράει την προβιά της ήρεμης δύναμης. Αν επιστρέψει, θα επιστρέψει με τους χειρότερους ορούς», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...