Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τα κατάφερε το φιλαράκι μου - Βγήκε από την εντατική ο Παναγιώτης Μητρόπουλος , μετά από 41 μέρες !

1

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον Παναγιώτη Μητρόπουλο , αφού οι γιατροί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου που τον παρακολουθούν εδώ και 41 ημέρες , αποφάσισαν ότι ο κίνδυνος έχει απομακρυνθεί οριστικά για αυτόν . Πλέον , δεν νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  , ενώ μεταφέρθηκε σε κλινική του νοσοκομείου μέχρι η κατάσταση του να  αποκατασταθεί πλήρως .

Διαβάστε την ανακοίνωση που δημοσίευσε στο facebook ο αδερφός του , Γιάννης :

"Πριν από λίγα λεπτά και έπειτα από 41 μέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ο αδερφός μου εξήλθε από την μονάδα αφού οι γιατροί έκριναν πως η κατάστασή του έχει πλέον σταθεροποιηθεί έχοντας διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε σε κλινική του νοσοκομείου όπου και θα παραμείνει για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ που καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...