Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Εκλογές 2015: «Τρόμος» για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!



Όσο κι αν την ξορκίζουν, στο τέλος όλοι θα αναγκαστούν να οδηγηθούν σε κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού προκειμένου να αποφευχθούν ευτράπελα και πολιτικές αστοχίες που θα οδηγήσουν σε επικίνδυνες ατραπούς για τη Δημοκρατία και τη χώρα.

Ο μεγάλος φόβος του πολιτικού συστήματος είναι η Χρυσή Αυγή η οποία κοντράρει την 3η θέση με το Ποτάμι και με τις πιθανότητες να γέρνουν υπέρ της Χ.Α.

Την περίπτωση της αυτοδυναμίας πρέπει να την ξεχάσουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Είναι άπιαστο όνειρο καθώς η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πολύ μικρά ποσοστά, κάτω από 40%.

Για όσους έλεγαν ότι το κόμμα Λαφαζάνη θα παίξει ρόλο - κλειδί, οι εκτιμήσεις τους πέφτουν στο κενό.
Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει με ρεπορτάζ από το wifinews.gr ρόλο - κλειδί θα παίξουν ο Στ. Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά αφού με τη συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας θα βοηθήσει στη διακυβέρνηση και θα αφήσει τη ΝΔ να παίξει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το «σύστημα» πρέπει πάση θυσία να καλύψει όχι μόνο το σχήμα που θα κυβερνήσει τη χώρα, αλλά πρέπει να καλύψει και τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού προκαλεί τρόμο το ενδεχόμενο να μπουν όλοι στην κυβέρνηση και να καταλάβει τη 2η θέση η Χ.Α.

Το μοιραίο πρόσωπο των εκλογών είναι βεβαίως ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος από την ημέρα που παραιτήθηκε, κρύβεται στην Κουμουνδούρου.

Το φοβερό δημοσκοπικό εύρημα είναι ότι ο λαός και τον κατακρίνει και τον ψηφίζει! Και τον αποδοκιμάζει και τον θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό.

Τούτο βεβαίως δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος που μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού...
Για να τελειώνουμε όμως με τα σενάρια, πρέπει να πούμε την αλήθεια στο λαό. Ήρθε η ώρα του... Εθνικού Τραπεζίτη!

Το πολιτικό σύστημα, όταν τελειώσουμε με τις εκλογές θα μας προτάξει ως ενδεδειγμένη και καλύτερη λύση την κυβέρνηση ειδικού σκοπού με πρωθυπουργό τραπεζίτη.

Μην ρωτήσετε ποιος θα είναι. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Ο ένας είναι ο Γιάννης με δυο (ν) και ο άλλος είναι ο Γιώργος.

Ειδικά ο Στουρνάρας θα είναι μια επιλογή που θα ηρεμίσει και τους δανειστές, αφού είναι ο μοναδικός που εμπιστεύονται και οι Γερμανοί και το ΔΝΤ.

Όσο για τον Προβόπουλο, είναι κι αυτός στο παιχνίδι αφού διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με το πολιτικό σύστημα...

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...