Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Εκλογές 2015: Επιχείρηση με κωδικό: Βάλτε το Σταύρο στην κυβέρνηση!



Οι Γερμανοί και η εγχώρια «Ελίτ Εξουσίας» θέλει τον Σταύρο στην επόμενη κυβέρνηση. Τελεία και παύλα.

Ήδη το Βερολίνο έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι μετά τις εκλογές πρέπει να προκύψει «κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού», εις την οποία πρέπει πάση θυσία να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Φώφη Γεννηματά και αν είναι δυνατόν και η ΝΔ.

Προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις και τα «συστημικά ΜΜΕ», τα οποία τις επόμενες ημέρες θα δημιουργήσουν μια παράσταση ήττας για την αυτοδυναμία του Αλέξη Τσίπρα και με τη βοήθεια «καλοστημένων» δημοσκοπήσεων θα ανεβάσουν τα ποσοστά του Ποταμιού, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τις επόμενες ημέρες θα «κοντίνουν» τον Αλέξη Τσίπρα δημιουργώντας την πεποίθηση στον λαό ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση αυτοδυναμίας και πως για να σωθεί η χώρα πρέπει οπωσδήποτε να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας με μανδύα την εθνική ομοψυχία και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Προς αυτή την κατεύθυνση τα ΜΜΕ όπως θα διαπιστώσετε ότι θα «καθαρίσουν» και τον Πάνο Καμμένο προκειμένου οι ΑΝ.ΕΛ. να μην μπουν στην Βουλή και ο Αλέξης Τσίπρας να μην έχει άλλες επιλογές παρά μόνο να συνεργαστεί με το... σύστημα.

Αυτό είναι που λέμε ότι στην πολιτική ο ίσιος δρόμος είναι αδιάβατος...

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...