Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ο Γιώργος Βελισσάρης στο Tsipas blog : "Ηλία , δουλεύω κάθε μέρα" !




Τι κι αν ο κλάδος της νυχτερινής διασκέδασης έχει συρρικνωθεί επικίνδυνα , όμως , αυτός πραγματοποιεί εμφανίσεις σε καθημερινή βάση .

Ο λόγος για το κορυφαίο όνομα που συναντάμε σήμερα στο δημοτικό τραγούδι , Γιώργο Βελισσάρη, η πορεία του οποίου δεν συνάπτει με τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας . Ιδιαίτερα ευλογημένος νιώθει ο ίδιος , που ο κόσμος τον στηρίζει τόσο φανατικά . 

"Ηλία , η αγάπη που δέχομαι σε κάθε χώρο που με καλούν να τραγουδήσω δύσκολα μπορεί να αποτυπωθεί σε δύο -τρεις γραμμές χαρτιού . Νιώθω ευλογημένος που το τηλέφωνο μου δεν σταματάει να χτυπάει , σε μια περίοδο που η νύχτα περνάει ζόρικα . Αυτό για μένα σημαίνει πολλά , με το αίσθημα να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας να υπερισχύει " , δήλωσε στο Tsipas Hlias blog ο Γιώργος Βελισσάρης κατά την συνάντηση που είχα μαζί του στην εκδήλωση της Άκολης Αιγίου , στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Αβυθιώτικα" .

Η προέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε αρχική εκτίμηση , με 2.500 άτομα να δίνουν το παρών .

Δείτε φωτογραφικό υλικό μέσα από το φακό του Flashstars.gr .






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...