Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μας παγίδεψαν, μας ταπείνωσαν, χάσαμε μεγαλοπρεπώς!

 Μας παγίδεψαν, μας ταπείνωσαν, χάσαμε μεγαλοπρεπώς!


Μια κυβέρνηση η οποία παγιδεύτηκε μόνη της μέσα στα ψέματα και τους λαικισμούς..Σε μια κατα φαντασία ηρωική και περήφανη διαπραγμάτευση..Κατάφερε να πανηγυρίζει για το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών. Ενα μνημόνιο υποδούλωσης και ταπείνωσης, ένα μνημόνιο ύφεσης και ξεπουλήματος..Ενα αριστερό μνημόνιο..

Πως όμως φτάσαμε εώς εδώ;

Ο κύριος Τσίπρας έκανε όλα τα λάθη που θα έκανε ένας ερασιτέχνης. Αποφάσισε να στελεχώσει την ομάδα του από άτομα χωρίς εμπειρία, άτομα με ιδεοληψίες, άτομα αγενή και με μη ρεαλιστικές ιδέες και προτάσεις. 

Αποφάσισε να παίξει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και όχι να δεί την πραγματικότητα και την ουσία. Προτίμησε να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι των προεκλογικών υποσχέσεων στο εσωτερικό της χώρας και του κόμματος του, για να κρατήσει ευχαριστημένους τους "πελάτες του", λέγοντας πολλές φορές ανούσια και προσβλητικα λόγια για τους εταίρους μας, που την επόμενη μέρα θα έβλεπε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα τους ζητούσε να μας "σώσουν".

'Αφησε να περάσουν 5 μήνες και να αποφασίσει ένα δημοψήφισμα χωρίς λόγο και ουσία. Εκλεισε τις τράπεζες με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά δις από την πραγματικη οικονομία, να χαθεί η τραπεζική και επιχειρηματική πίστη, να χαθούν θέσεις εργασίας, η τουριστική σεζόν και να μας τρελάνει όλους μας με τις κινήσεις και την αναποφασιστικότητα του.

Και όλα αυτά γιατί; Για να φέρει το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών. Κατάφερε να κάνει πολλούς εχθρούς και να εναντιώσει και να διχάσει όλους τους εταίρους.

Παγιδεύτηκε μόνος του, μη έχοντας πλέον καμία επιλογή για διαπραγματεύσεις. Οι Γερμανοί πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους από την ανικανότητα του Έλληνα πρωθυπουργού και της ομάδας του. Οτι δεν κατάφεραν να πάρουν 5 χρόνια με μνημονιακές κυβερνήσεις του " σε όλα ναι" το πήραν εκβιαστικά και σχεδιασμένα από μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση του ΟΧΙ.

Πέσαμε στην παγίδα τους, κάναμε ότι είχαν σχεδιάσει και θα πούμε και ευχαριστώ που μας κράτησαν στο ΕΥΡΩ.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μπράβο στην ανικανότητα, μπράβο στην προχειρότητα, μπράβο στον λαικισμό, μπράβο στην μεγαλύτερη ήττα που γνώρισε αυτός ο τόπος. 


Δείτε video - Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...