Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Το νόμισμα κόπτεται παρουσία του πελάτου (Γιατί... είμαι με Λαφαζάνη!)



ΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΛΕΙΨΑΝΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΚΕ


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΙΔΗΣ 

Χωρίς εισαγωγές και περιστροφές, άλλωστε οι εξελίξεις τρέχουν, δηλώνω ότι είμαι ψυχή τε και σώματι στο πλευρό κυρ-Παναγιώτη, του Λαφαζάνη. Για μία σειρά από λόγους:
1) Θα κάνει άνοιγμα στον… Μπαλτά. Αφ’ ενός μεν, πρέπει οπωσδήποτε το νέο νόμισμα να κόπτεται παρουσία του πελάτου! Αφ’ ετέρου δε, διότι οι Συριζαίοι που τον ακολουθούν είναι μεν πολλοί, δεν αρκούν, ωστόσο, για σχηματισμό αυτοδύναμης λαφαζανικής κυβέρνησης.
2) Με τα ρέστα από τα συναλλαγματικά αποθέματα της ΤτΕ, θ’ αγοράσει την αντιπροσωπία στην Ελλάδα της σοβιετικής λειψανοθήκης, που εδώ και χρόνια την έχει το ΚΚΕ.
3) Θα περιμένει να περάσει το καλοκαίρι, γιατί αν μπει τώρα στα χειμερινά ανάκτορα, δεν θα βρει κανέναν!

4) Επειδή έχει ψηφίσει ένα «παρών» και μέχρι την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές δεν παραιτούνται οι δικοί του, οι οποίοι μπήκαν στη Βουλή με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιβάλει να τον αποκαλούν… Φώτη – Φανούρη Λαφαζάνη. Αυτός, βέβαια, δεν είναι Κουβέλης, που έστησε πριν μια πενταετία τη ΔΗΜΑΡ με κοινοβουλευτικό αβάντσο. Είναι κάργα αριστερός. Απλώς, θα τον φωνάζουν έτσι για να μην τον μπερδεύουν με τον… άλλο Λαφαζάνη, εκείνον που είχε ψηφίσει για Πρόεδρο τον Πάκη• εκείνον που είχε μαγέψει όλο τον κόσμο με τη δημόσια εικόνα του• εκείνον που είχε ανεχθεί το «διαπραγμάτευση εντός του ευρώ» και στο τέλος παρέστησε τον ανήξερο• εκείνον που είχε δει τον Τσίπρα να επιστρέφει κατασπαραγμένος από την ευρωπαϊκή μαφία, με κάτι άπλυτα στη βαλίτσα του και μοναδική ικανοποίηση ότι η Ελλάδα και ο πρωθυπουργός της είχαν κερδίσει τη συμπάθεια σημαντικού μέρους του πλανήτη. Αλλά, αντί να του δώσει μια πρώτη βοήθεια, είπε ότι αυτός δεν λερώνει τα χέρια του με αίμα.

5) Τα μέλη του λαφαζανικού φαν κλαμπ θα φορούν υποχρεωτικά μπλουζάκια που θα γράφουν: «Ό,τι γνωρίζω περί ηθικής, το οφείλω στο ποδόσφαιρο -Αλμπέρ Καμί. Ό,τι οφείλω περί συντροφική ηθικής, το οφείλω στον Λαφαζάνη –Αριστερή Πλατφόρμα».

6) Ο αρχηγός της κυβέρνησης θα ονομάζεται εφεξής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Γι’ αυτό και δεν παραιτείται από το υπουργείο. Μέχρι να γίνει ο ίδιος κυβέρνηση!

7) Ο αγωγός ενέργειας από τη Ρωσία θα περνάει και από την «Αγιά Σοφιά» για να έχουν φτηνό ζεστό νερό τα ντους των αποδυτηρίων. Το θέλουν οι Ενωσίτες, τον θέλει ο κυρ-Παναγιώτης, το θέλει ο Πούτιν, το θέλει και ο Στρατούλης, ο οποίος μάλλον αυτό είπε στον σύντροφο Μελισσανίδη όταν είχαν συναντηθεί παλαιότερα για το γήπεδο!

8) Θα βάλει πιπέρι στο στόμα του Λαπαβίτσα, ο οποίος είχε πει –σε ελεύθερη μετάφραση- ότι μια άτακτη χρεοκοπία, έτσι όπως φτάσαμε, θα ήταν… άσ’ τα να πάνε. Παράλληλα, θα καταγγείλει την αντίδραση που διαστρεβλώνει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση Λαπαβίτσα, μια και η ψήφος του στη Βουλή δεν συντάχθηκε με τη γραμμή Τσίπρα! Πιπέρι και σε όποιον ξεστομίσει ότι μπορούν να εξεγείρονται με το τρίτο μνημόνιο οι Ανταρσύες, τα διάφορα ΚΚΕ –με ή άνευ δεύτερου συνθετικού-, αλλά όχι

9) Η πραγματική αριστερά δεν συνθηκολογεί, όπως ο «δηλωσίας» Τσίπρας, αλλά θα στέκεται, νυν και αεί, με το όπλο παρά πόδα. Αν δεν υπάρχει όπλο, καλή ώρα όπως σήμερα, ο κυρ-Παναγιώτης μπορεί και (πολιτική) με Playstation!

10) Είναι ό,τι πιο αριστερό μπορεί να υπάρξει αυτό που επίκειται: να κρεμαστεί το κομμένο κεφάλι του Τσίπρα στον κεντρικό φανοστάτη του Συντάγματος. Για να το βλέπουν, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, αυτοί που ενώ ψήφισαν και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Γενάρη, εντούτοις νιώθουν ότι είναι ένα μέρος της ήττας. Ηττημένοι και όχι προδομένοι. Εννοείται ότι η κνίσα από τις καμένες σάρκες της «πρώτης φοράς Αριστερά», θα πλημμυρίζει την πλατεία.

ΥΓ.: Ράμματα στα… γουναράδικα, υπάρχουν και για τους πιστούς στην επίσημη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τους εκτός Αριστερής Πλατφόρμας «συνεπείς αντιμνημονιακούς». Πολλά ράμματα, μάλιστα. Επί ένα εξάμηνο… καιγόταν η τηλεοπτική οθόνη, το τουίτερ και το διαδίκτυο εν γένει, από τις εικόνες απερίγραπτης κουταμάρας, ανεκδιήγητων συμπεριφορών, προσωπικών πολιτικών.

πηγή : http://harddog-sport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...