Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ήρθε η ώρα να ξαναφτιάξουμε την παράταξη των Καραμανλήδων !


Αφού εξέφρασε την προσωπική του κρίση για τα μέτρα που η ελληνική κυβέρνηση πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής , στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην επανεκκίνηση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης . 

Ο εκδότης της εφημερίδας ΠΡΟΤΑΣΗ" , Κωνσταντίνος Μαρκέτος , για ακόμη μια φορά χρησιμοποιεί τα social media για να τοποθετηθεί για τις πολιτικές εξελίξεις .

Κάποια από τα χθεσινά μέτρα όπως η 100% προκαταβολή φόρου στις επιχειρήσεις είναι εγκληματικά για τη μεσαία τάξη. Στο σύνολο τους τα μέτρα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που μας είχαν συνηθίσει τα 2 προηγούμενα μνημονια. Είναι κυρίως δίκαια φορολογικά μέτρα ανάλογα του εισοδήματος του κάθε φορολογούμενου. Η δεδηλωμένη δεν έχει χαθεί. Μπορεί να χαθεί αν τελικώς η συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας έχει σκληρότερα μέτρα. Από ότι φαίνεται ολική κατάργηση του μνημονίου εντός ευρώ(χωρίς να προβεις σε ενέργειες που θα κλονίσουν την Ε.Ε όπως άσκηση βέτο σε κάθε ψήφισμά της) δεν γίνεται. Εντολή για ρήξη με την Ευρώπη δεν έχει και δεν θα του δώσουμε. Αυτό που ελπίζω είναι η παραμονή της κυβέρνησης με στόχο πλέον την χάραξη εσωτερικής πολιτικής και όχι τη διαχείριση. Με στόχο να τα βάλει με τους νταβατζηδες των ΜΜΕ όπως ήθελε και ο Κώστας ο Καραμανλής. Τότε ο λαός δεν είχε καταλάβει τη σημασία της ρήξης με το εγχώριο οικονομικό και mediaκο κατεστημένο και πάλευε μόνος του ο Καραμανλής. Τώρα είναι λαϊκή απαίτηση. 

Και αφού τελειώσουμε με το κατεστημένο και όταν ελαφρωθει από τα μνημονιακα βάρη η χαμηλή και η μεσαία τάξη πάμε να επανιδρύσουμε την κεντροδεξιά. Την παράταξη των Καραμανλήδων. Χωρίς τους υβριστές της που τώρα είναι πρωτοπαλικαρα της Νέας Δημοκρατίας. Χωρίς αυτούς που πλήγωσαν την αξιοπρέπεια των κεντροδεξιών αυτά τα δύσκολα 5 μνημονιακα χρόνια. Θέλει δουλειά πολύ αλλά η κοινωνία κάθε μέρα ζητάει την επαναφορά της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Και θα παλέψει γι αυτήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...