Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Αφουγκράζεται το κοινό αίσθημα ο Παναγιώτης Βασιλειάδης - Ρίχνει τις τιμές με την Πάολα !




Από την αρχική τιμή της φιάλης των 140 ευρώ , πέφτει στα 110 στα τέσσερα άτομα , στην προγραμματισμένη εμφάνιση της Πάολας για αυτό το Σάββατο 18 Ιουλίου στο "Volcano" .

Την πληροφορία την διάβασα πριν λίγα λεπτά μέσα από το newspistol.com και τον καλό συνάδελφο από την Αθήνα , Χάρη Λεμπιδάκη , προκαλώντας μου θετική εντύπωση !

Αποτελεί μια πρωτοβουλία που πάρθηκε από κοινού από την διεύθυνση του κέντρου , καθώς και την κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια της χώρας . Έτσι , μας αποδεικνύουν ότι ακούνε με προσοχή τις φωνές των γύρων τους , τις φωνές εκείνες που μιλούν για μεγάλες οικονομικές δυσκολίες του κόσμου  , ύστερα και από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις . Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να αποτελέσει την αρχή για να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες από την νύχτα . Άλλωστε , αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι οι εποχές των μεγάλων "ζημιών" , οι εποχές της "ξεπέτας" δεν έχουν καμία θέση στην σημερινή Ελλάδα . Αυτό το έχει κατανοήσει απόλυτα ο καταστηματάρχης και φίλος μου , Παναγιώτης Βασιλειάδης , οι κινήσεις του οποίου χαρακτηρίζονται μετρημένες , σοβαρές και κοντά στις σημερινές εξελίξεις . 

Από κει και πέρα , η Πάολα και το επιτελείο της ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και αν κάποιος αναλογιστεί ότι η ζήτηση ξεπερνά σε πληρότητα το 70% αυτή τη στιγμή  , συμπεριλαμβανομένου και της προσφοράς της επιχείρησης με την τραγουδίστρια , αυτό δείχνει ότι το Σάββατο  θα ζήσουμε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά που θα είναι sold out. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...