Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Η Ζωή «γλεντάει» τον Τσίπρα




Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Τσίπρα αποδεικνύεται πως είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία αρνείται να παραιτηθεί από τη θέση της Προέδρου της Βουλής.

Ο Τσίπρας φοβάται ότι στις κρίσιμες ψηφοφορίες των νέων μέτρων η Ζωή θα κάνει τη Βουλή μπάχαλο και θα δημιουργήσει μια πολλή κακή εικόνα στο εξωτερικό.

Είναι γνωστό ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Μάλιστα στην προηγούμενη ολομέλεια που η Βουλή έδωσε στον πρωθυπουργό εξουσιοδότηση για τις Βρυξέλλες ο Τσιπρας έφτασε στο σημείο να πάρει τηλέφωνο σε κορυφαίο πολιτικό παράγοντα που διατηρεί καλές σχέσεις με τη Ζωή και να του πει: Δεν την αντέχω άλλο. Κανε κάτι να την μαζέψεις.

Τώρα για να την αντικαταστήσει απαιτείται πρόταση μομφής από 50 βουλευτές και 3 μέρες συζήτηση στη Βουλή. Αυτό το τριήμερο θα είναι κόλαση για τον Τσίπρα.

Η Ζωή θα τα κάνει γυαλιά - καρφιά.

Επί της ουσίας ο Τσίπρας θα προτείνει τον Νίκο Βούτης ο οποίος αναμένεται να υπερψηφιστεί και από το σύνολο της αντιπολίτευσης με μεγάλη πλειοψηφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...