Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Οι κυρίες που απογοήτευσαν τον Τσίπρα

Ποιες ήταν οι δύο κυρίες που απογοήτευσαν τον Αλέξη Τσίπρα


Ήταν κάποιες στιγμές κατά την ψηφοφορία τη νύχτα της Τετάρτης, που ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε απογοητευμένος από όσα συνέβαιναν στην Ολομέλεια της Βουλής. Δεν ήταν η επιλογή στελεχών από την Αριστερή Πλατφόρμα να καταψηφίσει τη συμφωνία με τους δανειστές, αφού γνώριζε εξ αρχής τις απόψεις και την διαφοροποίησή τους. 


Ήταν κυρίως η απόφαση να καταψηφίσουν τη συμφωνία κάποιοι βουλευτές, οι οποίοι ήταν προσωπικές του επιλογές και μάλιστα έδωσε μάχη για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος τον περασμένο Ιανουάριο.

Η απογοήτευση ήλθε κυρίως από δύο γυναίκες: Την Ραχήλ Μακρή και την Αγλαΐα Κυρίτση. Κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεχνά ότι ο Τσίπρας είχε συγκρουστεί σχεδόν με όλους για να περάσει την Μακρή στα ψηφοδέλτια και η οποία τη νύχτα της Τετάρτης βροντοφώναξε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ και αποχώρησε.

Η δεύτερη απογοήτευση για τον Τσίπρα ήταν η Αγλαΐα Κυρίτση, καθώς η δημοσιογράφος.. της ΕΡΤ εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με προσωπική απόφαση του ίδιου. Η απόφαση της Κυρίτση να διαφοροποιηθεί ήδη από την περασμένη Παρασκευή, εξέπληξε σχεδόν τους πάντες στην κυβερνητική ηγεσία. Χαμηλών τόνων η κυρία Κυρίτση, δεν είχε δώσει τόσο σαφή δείγματα δημοσίως για τις προθέσεις της.  -

-από ρεπορτάζ του protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...