Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΙΓΙΟ:"Κεραυνοί" Αμβροσίου κατά των gay...που τους αποκαλεί "ξεφτιλισμένους τύπους"!

\


ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Νέα παρέμβαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου,αυτή τη φορά για την παρέλαση των ομοφυλοφίλων, το λεγόμενο «gay pride» (με υπερηφάνεια), στο κέντρο της Αθήνας.

Ο  Ποιμενάρχης κάνει λόγο για φαινόμενα ηθικής σήψεως, την ώρα που η χώρα συγκλονίζεται από τα θεμέλιά της ένεκα της οικονομικής κρίσης! Όπως τονίζει, ΄΄μερικοί ηθικά ξεφτιλισμένοι τύποι, που έχασαν αυτό που άλλοτε ελέγαμε, την «λίγη τσίπα, μωρέ», δηλαδή την ντροπή, ηθέλησαν να παρουσιάσουν την ηθική τους ξεφτίλα με το ωραίο όνομα “υπερηφάνεια”!

Πρόκειται γι’ αυτούς, που τις τελευταίες αυτές ημέρες έκαμαν μια εμφάνιση στην Αθήνα, ετοιμάζουν δε και παρέλαση στην Θεσσαλονίκη τις αμέσως προσεχείς ημέρες, για να μας πουν, πως νοιώθουν υπερηφάνεια, για το γεγονός, ότι αποτελούν έκτρωμα της ανθρώπινης φύσεως! Είναι αυτοί, που στις ημέρες μας μιμούνται τα σαρκικά ελαττώματα, που κάποτε είχαν οι κάτοικοι της περιοχής Σόδομα καί Γόμορρα, για τούς οποίους ομιλεί η Παλαιά Διαθήκη. Ο Θεός τους σιχάθηκε και γι’ αυτό έρριψε φωτιά από τον ουρανό καο τους κατέστρεψεν ολοσχερώς! «Καί ….έβρεξεν επίΣόδομα καί Γόμορρα θείον καί πυρ παρά Κυρίου εξ ουρανού και κατέστρεψε τας πόλεις ταύτας και πάσαν την περίχωρον καί πάντας τους κατοικούντας εν ταις πόλεσι και τα ανατέλλοντα εκ της γης…» (βλ. Γένεσις, κεφ. 19, στ.24-25)΄΄.

Ο Μητροπολίτης ξεκαθαρίζει πως δεν έχει τίποτε με τους ανθρώπους, οι οποίοι συνεφιλιώθησαν με την διαστροφή της σαρκικής μίξεως. ΄΄Ο Θεός ας τους οδηγήσει στην μετάνοια!΄΄, αναφέρει, προσθέτοντας: Αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε αδιαμαρτυρήτως και την άποψή τους, ότι αισθάνονται υπερήφανοι, μόνο και μόνο επειδή υπέκυψαν σε μια ηδονική σαρκική διαστροφή! Δεν θα τους επαινέσουμε, όταν ισχυρίζονται, ότι νοιώθουν υπερήφανοι, δούλοι όντες σε ένα ανώμαλο και γι’ αυτό και σιχαμερό σαρκικό πάθος, που δεν έχει καμιά, απολύτως καμιά, δικαιολογία!

Ας βγάζουν τα μάτια τους με όποιο τρόπο θέλουν, αρκεί να μη μας προκαλούν και να μη ερεθίζουν την χριστιανική μας συνείδηση! Δεν θα τους πούμε και μπράβο, όταν ακυρώνουν τον θείο Νόμο και όταν ανατρέπουν τους Νόμους της φύσεως! Ας βγάζουν τα μάτια τους τουλάχιστον στα κρυφά! Όπως ο κλέφτης δεν μπορεί να αισθάνεται υπερηφάνειαν, επειδή υπέκυψε στο πάθος της κλοπής, έτσι, και ακόμη πολύ περισσότερο, και ο ομοφυλόφιλος, ο ανώμαλος, ο αφύσικος, ο σιχαμερός σαρκολάτρης, δεν μπορεί να νοιώθει υπερηφάνειαν! Ας είναι Δήμαρχος, ας είναι Υπουργός, ας είναι Πρέσβυς, ας είναι πλούσιος, ας είναι πτωχός! Ό,τι κι αν είναι από όλα αυτά. Όσες παρελάσεις κι ας κάνουν με τον τίτλο “Pride Gay” τελικά αποτελούν ένα άπόβρασμα της φύσεως! Τους συχαίνονται και ο Θεός και οι άνθρωποι!

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, εκφράζει τη θλίψη του στον δήμαρχο που διατύπωσε την ευχή «να υπογραφεί το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων στο Δημαρχείο”, όπως επίσης και ΄΄σε μερικούς «σοφούς» της αριστερής κουλτούρας, οι οποίοι από τον Ιανουάριο 2015 ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας και πανηγυρίζοντες με τα πλήθη των ανωμάλων και ανεγκέφαλων αυτών ατόμων, εθεάθησαν προχθές στην πλατεία Κλαυθμώνος καί εδήλωσαν, ότι θα υπερψηφίσουν τον σχετικό Νόμο, όταν θα έλθει στη Βουλή! Πρώτη μεταξύ αυτών ήταν και μία Κυρία (ή κυρία;) που, αφού έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα του Κοινοβουλίου, καταπιάστηκε και με το ζήτημα, που «θα κάνουν τα τσίσα τους» οι την Βουλήν φυλάσσοντες Αστυνομικοί!΄΄, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει…

΄΄Στην Εκκλησία του Χριστού δεχόμεθα με συμπάθεια και με περισσή αγάπη τον αμαρτωλό άνθρωπο, όταν αυτός αισθάνεται την ενοχή του, ομολογεί το πάθος του, εκφράζει την σταθερή θέλησή του να πολεμήσει τα πάθη της ψυχής του και εν μετανοία ζητεί το έλεος του Θεού! Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν γίνεται δεκτός ο αμαρτωλός, ο οποίος αισθάνεται υπερηφάνεια για τη αμαρτωλότητά του!΄΄, προσθέτει ακόμη.

πηγή : skaipatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...