Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Και τηλεοπτική εκπομπή στον ευαίσθητο Βερύκιο



** Μετά το on air κλάμα του ευαίσθητου και συναισθηματικού δημοσιογράφου Δήμου Bερύκιου επ΄ ευκαιρία των γενεθλίων του αφεντικού Δημήτρη Κοντομηνά, του ανατέθηκε (για την επόμενη σεζόν) και η παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής σην τηλεόραση του Alpha. Το πιθανότερο είναι πως θα αντικαταστήσει την εκπομπή του Νίκου Μάνεση «60 λεπτά Ελλάδα».


 ** Γιγαντώνεται ο όμιλος του gazzeta καθώς ο Ροντόλφος Οντόνι (όπως γράφoυν τα Παραπολιτικά) προχώρησε στην εξαγορά τριών sites που ανήκαν σε παραδοσιακό εκδοτικό συγκρότημα. Θυμίζουμε οτι ο Oντόνι έχει εντάξει στον όμιλό του και τα sites του Πέτρου Κωστόπουλου, το ειδησεογραφικό koolnews και το λαιφσταϊλίστικο toratora.

** Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του gazzeta δείχνει εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση.. ραδιοφωνικής συχνότητας και προς αυτή την κατευθυνση έχει επαφές και συζητήσεις με παράγοντες του χώρου. Ο Οντόνι δεν κρύβει την φιλοδοξία του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αθλητική ενημέρωση.

** Σε στρατηγική συμμαχία με το σάιτ sdna.gr του Βασίλη Παπαθεοδώρου (πρωην διευθυντή του gazzeta) φαίνεται πως προχωράει ο όμιλος του ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Την ίδια ώρα το αφεντικό του ΣΚΑΪ, όπως γράφει to Secret, κάνει σκέψεις για έκδοση αθλητικής εφημερίδας.

πηγή : http://zoornalistas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...