Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Έτσι ξεφτίλισε τον Θεοδωράκη ο πρωθυπουργός!


Ο πρωθυπουργός, στη δευτερολογία του από το βήμα της Βουλής, έδωσε μια σκληρή απάντηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, ουσιαστικά… εξευτελίζοντας τον δημοσίως στην ελληνική κοινή γνώμη!

Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στο χρονικό «όριο» που έβαλε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του Ποταμιού, για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, δηλαδή την 14η Ιουνίου. Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης έβαλε «το όριο της 14ης Ιουνίου, επειδή τότε κλείνει για ολιγοήμερες διακοπές η γερμανική Βουλή»!
«Αυτό το χρονικό όριο δεν μου το έχει θέσει ούτε η ίδια η κυρία Μέρκελ και τολμά και το θέτει ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα στην ελληνική Βουλή», είπε ο πρωθυπουργός. Ο Σταύρος Θεοδωράκης άκουγε τη διαπόμπευσή του από τα έδρανα του Ποταμιού… άφωνος. Αλλά στη τελική… τι να πει; Για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκε.
«Όριο στη διαπραγμάτευση δεν υπάρχει. Όριο για εμάς είναι η αξιοπρέπεια και η προοπτική του ελληνικού λαού», είπε καταχειροκροτούμενος ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...