Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στη Πατρινή κοινωνία για τον Γιάννη Γκούμα

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στη Πατρινή κοινωνία για τον Γιάννη Γκούμα

Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο της Πάτρας και στη κοινωνία της αχαϊκής πρωτεύουσας για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Σκιαδά, Γιάννη Γκούμα σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το patragoal.gr , ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να «κρατηθεί» στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματα του λίγες ώρες αργότερα μετά το τραγικό τροχαίο που έμελλε να του κόψει πρόωρα το νήμα της ζωής…!
Ο λόγος για τον 20χρονο Γιάννη Γκούμα, τον οδηγό του μοιραίου Ι.Χ αυτοκινήτου που το βράδυ της Τρίτης, ενώ εκινείτο στο ρεύμα καθόδου της Πατρών – Κλάους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο.


Ο νεαρός έχοντας τραυματιστεί σοβαρά, απεγκλωβίστηκε από το όχημα, από διασώστες του ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Ο Γιάννης Γκούμας αγωνιζόταν στην Θύελλα Σκιαδά, έχει περάσει και από τον Τριταιϊκό και από τους Νέους Παναχαϊκής, ενώ ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά.
Ανακοίνωση για το θάνατό του εξέδωσε και η ΕΠΣ Αχαΐας και ο ΣΕΠΑ: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ποδοσφαιριστή του σωματείου - μέλους μας Θύελλα Σκιαδά, Γιάννη Γκούμα, για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο Γιάννης Γκούμας υπήρξε ένας εξαίρετος ποδοσφαιριστής ο οποίος ήταν και μέλος των Μικτών ομάδων του Νομού μας. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ταμείο τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών».
 
"ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ! Ο συμπαίκτης μας Γιάννης Γκούμας, δεν είναι πια μαζί μας. Απέραντη η θλίψη μας για τον χαμό αυτού του νέου παιδιού. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Καλό παράδεισο φίλε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...