Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Στουρνάρα ως εδώ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ τώρα!



Ο Γιάννης Στουρνάρας είχε μια ευκαιρία, έστω και τώρα, να αποδείξει ότι είναι ικανός να προασπιστεί το εθνικό συμφέρον. Την έχασε οριστικά. Το μόνο που μένει να κάνει είναι να παραιτηθεί. ΤΩΡΑ.
Η αποκάλυψη - βόμβα της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία στο φύλλο του Σαββάτου φέρνει στο φως το e-mail που έφυγε από το γραφείο Τύπου του Γιάννη Στουρνάρα και το οποίο δίνει σε δημοσιογράφο επιχειρήματα ΕΝΑΝΤΙΑ στην ελληνική οικονομία είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ο Στουρνάρας που ξεκίνησε ως άνθρωπος του Σημίτη... Και ο οποίος επιστρατεύτηκε από τους Σαμαράδες όταν αυτοί αναζητούσαν έναν ΠΡΟΘΥΜΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ.
Ο άνθρωπος που με το χαμόγελο στα χείλη έφερε όλα τα δεινά στο κεφάλι των παιδιών μας.Που εφάρμοσε όλα τα μνημονιακά ραβασάκια εκ Βερολίνου χωρίς αντίρρηση.
Ο υπουργός που υπέγραψε απολύσεις, που μείωσε μισθούς, που πετσόκοψε συντάξεις.
Ο Στουρνάρας που προεκλογικά έκανε ωμή παρέμβαση κατά του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να σεβαστεί καν τον θεσμικό του ρόλο ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (όπου και πρόλαβαν να τον "βολέψουν" οι Σαμαροβενιζέλοι πριν τους ρίξει στα τσακίδια ο Ελληνικός λαός).
Ο Στουρνάρας που θυμίζουμε έλεγε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ η χώρα θα χρεωκοπήσει, υποστηρίζοντας χωρίς ντροπή την επιχειρηματολογία τρομοκρατίας του Σαμαρά.
Ο ίδιος αυτός άνθρωπος συνεχίζει απτόητος το έργο του. Ακόμη και τώρα που γίνεται μια ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια για μια ιστορική συμφωνία με τους δανειστές που θα επιτρέψει να δοθεί στον Έλληνα πολίτη μια ανάσα αλλά - κυρίως - μια προοπτική, ο Στουρνάρας στέλνει ραβασάκια στους παπαγάλους για να αποδομήσει την εθνική οικονομία.
Τη στιγμή που είναι τοποθετημένος ως ανώτατος θεσμικός παράγοντας για να την προασπίζεται με νύχια και με δόντια αυτήν την οικονομία.
πηγή : Το ΧΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...