Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μας τα χαλάει ο καιρός! Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και νεφώσεις! Που θα βρέξει;

Μας τα χαλάει ο καιρός! Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και νεφώσεις! Που θα βρέξει;
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη οι οποίες σταδιακά θα σταματήσουν και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε για σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.
Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση, θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο το πρωί, θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση.
Πρόγνωση για το Σάββατο 09-05-2015
ΚΑΙΡΟΣ: Στη δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές
και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα τοπικά, πιθανόν να είναι ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες
διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή πτώση στα ανατολικά.
Πρόγνωση για Κυριακή 10-05-2015
ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4
Μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή περεταίρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...