Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Στουρνάρας, το πρώτο κομάντο



Ο Στουρνάρας είναι ο κύριος «κάνω ό,τι θέλω» της μνημονιακής Ελλάδας. Ο άνθρωπος που αγνόησε απορριπτικές ψηφοφορίες στη Βουλή (όπως λόγω χάρη την υπαγωγή στον ΕΟΠΥΥ κλάδων του Τύπου) και την επομένη περνούσε ετσιθελικά αυτό που αποφάσισε εντάσσοντάς το σε γενικότερο νομοσχέδιο. 


Είναι ο υπουργός που έγραψε στα παπούτσια του (όχι στα παλιά, γιατί οι παχυλοί μισθοί του επί χρόνια σε κρατικά πόστα του επιτρέπουν να αλλάζει παπούτσια συνεχώς), ο παράγοντας που είναι ο πιο αγαπημένος στους εξωτερικούς μας κυβερνήτες των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Ο Στουρνάρας είναι ειδικός στις προβλέψεις ελπίδας, στις απειλές ότι τελειώνουν τα λεφτά, στις επιλεκτικές διαρροές. Ελίσσεται και μεθοδεύει τις κινήσεις του, διαρρέει πληροφορίες και κρύβει κονδύλια από την κυβέρνηση για να τα τραβήξει την τελευταία στιγμή από το μανίκι ώστε να πληρωθεί η δόση. Ο παράγοντας με το μιλιτέρ κούρεμα είναι ο πρώτος κομάντο στις επιθέσεις κατά της ζωής μας και το έχουμε πάρει απόφαση. 

Ο Στουρνάρας είναι ανίκητος.

http://harddog-sport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...