Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κωλοτούμπα δεν τον λες!..



Επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε ...

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Πάτρας , και όχι μόνο ,  με την απόφαση του Αλέξη Κούγια να "βαφτίσει" την ιστορική Παναχαΐκή ως ΠΓΕ Κόρινθος . Με το που διάβασα την συγκεκριμένη είδηση , αμέσως ήρθε στο μυαλό μου ένα παλαιότερο άρθρο του Διονύση Βραϊμάκη στην εφημερίδα Live Sport , εστιάζοντας στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του  . Άλλα λέει τώρα και αλλά ύστερα . Κοινώς ..κωλοτούμπας !

Ο Αλέξης Κούγιας διαβεβαίωσε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και ειδικότερα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το διαπίστωσα όταν έβαλα στην αναζήτηση τής Google τις λέξεις «Κούγιας κόντρα με Μαρινάκη». Έβγαλε «343.000 αποτελέσματα σε 0,44 δευτερόλεπτα». Δηλαδή κάτι περισσότερο από όσο χρόνο πήρε στον κ. Κούγια για να αλλάξει τα συναισθήματά του. Από τις άπειρες σελίδες σταχυολογώ:


** «Για ποιο λόγο θέλει ο Μαρινάκης να αγοράζει εκδοτικά συγκροτήματα; Για ποιο λόγο να αποκτήσει πολιτική δύναμη; Για ποιο λόγο προσεγγίζει πολιτικούς και εισαγγελείς;» Αλέξης Κούγιας, 10.7.2014. 
«Πρώτα πρώτα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου». Αλέξης Κούγιας, 26.8.2014 
** «Αυτό το παχύσαρκο παιδάκι, που δεν ξέρω πώς έκανε χρήματα και πώς του επετράπη από την ΕΕΑ να πάρει τον Ολυμπιακό (…)». Αλέξης Κούγιας, 8 Νοεμβρίου 2012. +/- Δείτε τη συνέχεια 

«Ειδικά με τον κύριο Μαρινάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι εκείνη την εποχή». Αλέξης Κούγιας, 26.8.2014. 
** «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα ΄΄πιστά σκυλιά’’ του δημοσιογράφοι (…) από χθες το βράδυ προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα». Αλέξης Κούγιας, 29.11.2012 
«Θεωρώ ότι και οι επιθέσεις τις οποίες δέχθηκα τότε, προέρχονται από ανθρώπους (…) οι οποίοι με έξυπνο τρόπο κατάφεραν να δημιουργήσουν αντιπαλότητα μεταξύ εμού και της ομάδας μου με τον Ολυμπιακό και τον κύριο Μαρινάκη». Αλέξης Κούγιας, 26.8.2014. 
** «(…) έχω κατά την κρίση μου αποκτήσει ως μισητό εχθρό τον πρόεδρο του Oλυμπιακού και της Super League Bαγγέλη Mαρινάκη». Αλέξης Κούγιας 2.8.2011 (από επιστολή στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου). 
 «Δεν υπήρξε ποτέ στο μυαλό μου να κάνω κακό στον Ολυμπιακό». Αλέξης Κούγιας, 26.8.2014.
** «Από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της, η Παναχαϊκή απαξιώθηκε κι έτσι χάσαμε ποδοσφαιριστές όπως ο Ντίνας, ο Σάμαρης, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος». Αλέξης Κούγιας 10.7.2014.
(Για το θέμα Πλέγα) «…υπήρξε μια αξιοπρεπής προσέγγιση από μέρους του Ολυμπιακού». Αλέξης Κούγιας, 26.8.2014. 
** «Ο Μαρινάκης, ο Μπέος, ο Τσακογιάννης και τα μπραβάκια τους την τελευταία δεκαετία (…) είχαν στήσει μια παγίδα…». Αλέξης Κούγιας. 29.11.2012. 
«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ». Αλέξης Κούγιας, 26.8.2014 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...