Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Πάνος Καμμένος: Βενιζέλο, δεν σε σώζει καμμία παραγραφή




Σκληρή απάντηση του Πάνου Καμμένου στις απειλές και συκοφαντίες Βενιζέλου, σήμερα το πρωΐ στο ραδιόφωνο του Real. Ο ΥΕΘΑ αποκάλυψε ότι «η υπόθεση των υποβρυχίων όχι μόνον δεν έκλεισε, αλλά τώρα ανοίγει»! Ναι, το σκάνδαλο Βενιζέλου – Σάφα που την είχε κάνει σημαία η ΝΔ στις εκλογές του 2012 και μετά …έβριζε τον Αβραμόπουλο που μιλούσε για σκάνδαλο…


και στοιχειοθέτησε διεκδίκηση 7 δις για το δημόσιο. Ήδη όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο ΥΕΘΑ έχει στείλει τον φάκελο στην δικαιοσύνη και αναμένει ενέργειες.

Υπάρχει όμως και το μέγα σκάνδαλο των NH90. Ένα σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται όλη η νομενκλατούρα του εκσυγχρονισμού. Από τον Παπαντωνίου, τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου και στενό συγγενή του. Ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε όχι μόνο την αναστολή πληρωμών, αλλά την διεκδίκηση του συνολικού ποσού της σύμβασης!

Αναμένεται να δούμε το επόμενο πρωτοσέλιδο των δημοσιογράφων – εκδοτών – συνεταίρων οπλεμπόρων που σε αυτή την περίπτωση, θα βρεθούν στο στόχαστρο των χορηγών τους.

Όποιος πιστεύει ότι ο Πάνος Καμμένος θα κάνει πίσω είναι γελασμένος. Ρωτήστε τον «υποβρύχιο» Σουλτς που έκανε τα πάντα για να τον βγάλει εκτός κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...